Seagate Teknik Servis HDD deneyimi

Abdllh

Zeptopat
Daha fazla  
Voltaj dalgalanması(bu fabrika üretim hatasıdır) sebebiyle bozulan harici HDD'mi kendileriyle iletişime geçip ücretsiz kargoyla kendilerine gönderdim. Tabii bu arada fatura isteyip gerekli soruları sordular HDD ile alakalı. Beni haklı bulup garantim dolmasına rağmen yeni ürün gönderdiler kargo ücretini almadan. İnşallah birileri faydalanır buradan.

Garanti süresine bakma devri eskide kaldı ya. Pek önemsemiyorlar. Ben de laptopa yumruk atıp HDD'yi bozmuştum. Arçeliğe götürdüm. Para almadan değiştirmişlerdi. Garantisi yoktu.

Voltaj dalgalanması(bu fabrika üretim hatasıdır) sebebiyle bozulan harici HDD'mi kendileriyle iletişime geçip ücretsiz kargoyla kendilerine gönderdim. Tabii bu arada fatura isteyip gerekli soruları sordular HDD ile alakalı. Beni haklı bulup garantim dolmasına rağmen yeni ürün gönderdiler kargo ücretini almadan. İnşallah birileri faydalanır buradan.

Konuyu hortlatacağım k bakmayın HDD almayı düşünüyordum hatta markada kararlaştırdım fiyat performans olarak fakat Türkiye de garantisi ile herhangi bir iletişim numarası ya da adres bulamadım internette paylaşabilir misiniz rica etsem tabii mesajımı görürseniz.

Konuyu hortlatacağım k bakmayın Harici HDD almayı düşünüyordum hatta markada kararlaştırdım "Seagate" fiyat performans olarak gayet makul geldi ve kullanıcı yorumları da iyi fakat türkiye de garantisi ile herhangi bir iletişim numarası ya da adres bulamadım internette paylaşabilir misiniz rica etsem tabi mesajımı görürseniz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı