Parçalarda değişimler yaptım fakat yine de içime sinmediğinden sormak istedim. Bu parçalarla alınır mı? Alınırsa kaç yıl gider? (Eğer parça değişimleri hakkında tavsiyeleriniz varsa belirtebilirsiniz, bütçem 4000TL civarı.)
Kasa gerçekten kötü, alırsanız kasayı ve PSU'yu kesinlikle değiştirin.Alınmaz R3 3200G Nedir ya 4000 TL ye.
![]()
Sinerji Bishamonter APU Ryzen 5 4650G PRO 16GB 256GB SSD [Ofis Bilgisayarı]
Sinerji Bishamonter APU Ryzen 5 4650G PRO 16GB 256GB SSD [Ofis Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu sisteme işlemci kısmından R5 3400G takın. Ramleri yükseltin 8x2 yapın 16 gb. 4220 TL oluyor.
Şuanlık alınmaz, Ryzen 5 3400G stoklarda yok. Olsa yaklaşık 3900 TL tutuyor,aklınızda bulunsun apu sistem alırken ramin 2x8 (16) GB olmasına dikkat edin. Çift kanal ram yüksek performans sağlar. Stokları bekleyin kısacaParçalarda değişimler yaptım fakat yine de içime sinmediğinden sormak istedim. Bu parçalarla alınır mı? Alınırsa kaç yıl gider? (Eğer parça değişimleri hakkında tavsiyeleriniz varsa belirtebilirsiniz, bütçem 4000TL civarı.)
Eki Görüntüle 1045352
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.