GameGaraj'dan Pollux 3 APU alınır mı?

ksades

Zeptopat
Daha fazla  
Parçalarda değişimler yaptım fakat yine de içime sinmediğinden sormak istedim. Bu parçalarla alınır mı? Alınırsa kaç yıl gider? (Eğer parça değişimleri hakkında tavsiyeleriniz varsa belirtebilirsiniz, bütçem 4000TL civarı.)

Screenshot_167.png

Alınmaz R3 3200G Nedir ya 4000 TL ye.

Bu sisteme seçim kısmından R5 3400G seçin.
Ramleri yükseltin 16 GB 8x2 şeklinde. 4220 TL oluyor.

Alınmaz R3 3200G Nedir ya 4000 TL ye.

Bu sisteme işlemci kısmından R5 3400G takın. Ramleri yükseltin 8x2 yapın 16 gb. 4220 TL oluyor.
Kasa gerçekten kötü, alırsanız kasayı ve PSU'yu kesinlikle değiştirin.

Parçalarda değişimler yaptım fakat yine de içime sinmediğinden sormak istedim. Bu parçalarla alınır mı? Alınırsa kaç yıl gider? (Eğer parça değişimleri hakkında tavsiyeleriniz varsa belirtebilirsiniz, bütçem 4000TL civarı.)

Eki Görüntüle 1045352
Şuanlık alınmaz, Ryzen 5 3400G stoklarda yok. Olsa yaklaşık 3900 TL tutuyor,aklınızda bulunsun apu sistem alırken ramin 2x8 (16) GB olmasına dikkat edin. Çift kanal ram yüksek performans sağlar. Stokları bekleyin kısaca

Kasayı da değiştirebiliyorsunuz attığım linkten daha iyi bir PSU bulunan kasa tercih edebilirsiniz hala neyin emojisini atıyorsunuz anlamadım. Her türlü arkadaşın önerdiği sistemden uygun oluyor 8GB RAM'e 4000 TL verecekti adam.

@Emir Yüksel Sistemi biraz düzenleyince fiyat direk 4200TL'e çıkıyor zaten. Yanında gelen güç kaynağı ve kasa berbat ötesi. Onları elden çıkarıp yeni kasa ve güç kaynağı almaya mı uğraşsın? Onun yerine GameGaraj için 3400G stoğu beklemesi daha mantıklı. Yaptığınız önerinin tutulur bir yanı yok. Attığınız linkten kasayı ancak Frisby veya PowerBoost marka kasalarla değiştirebiliyorsunuz. Sizce Sinerji yetkilileri salak mı oraya düzgün bir kasa veya PSU koyacak kadar? Ellerindeki fason üretim ürünleri bu şekilde hazır sistemlerle alıcıya "iteliyorlar." Böyle önerilerden kaçının.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı