GameGaraj'dan sistem alınır mı?

OblationTR

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster - İ5 11400H 2.7GHz - Nvidia RTX3050 4GB GDDR6 - 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz - Crucial P2 500 GB M2 SSD, Kingston NV2 1TB M2 SSD - 17.3inch 144Hz
Merhaba arkadaşlar, Gamegaraj web sitesinden hazır sistem almak istiyorum lakin Şikayetvar web sitesinde sistemlerinde birçok sorun olduğunu belirten şikayet var.
Sizce bir sıkıntı olur mu? Teknik desteği ve daha sonraki durumlarda kullanıcılara ilgileri nasıldır?

Hocam 1 ay önce Arcade 9A sistemi özelleştirerek aldım. Kargo 2-3 günde geldi, ilk geldiğinde kurdum falan bilgisayarda sorun yoktu normal performanslarda oynuyordum. Birkaç kez mavi ekran falan aldım ama çözdüm genelde sorunları. Neyse geçen hafta bir akşam açtım bilgisayarı masaüstünde tak kapandı bilgisayar, uğraştım falan sonra yazdık destek ekibine gönderin dediler, gönderdik. Çarşamba günü kargoya verdik perşembe günü ulaştı perşembe 16.00 gibi mesaj geldi. Hiç sorun çıkarmadan işlemci ve sıvı soğutucuyu değiştirmişler. Sıvı soğutucu ve işlemcinin kutusunu geri kargolamamızı istediler, onları verince sistem de bana gelecek. Biraz masal anlattım ama ben baya memnun kaldım müşteri hizmetlerinden, kesinlikle güvenebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı