Mavi ekran ilk defa almıyorum ama birkaç gün önce bilgisayara format attım düzelir diye. Siteden driverları kurdum Windows Update attım BIOS Update attım. Ekran kartını Experience aracılığı ile de güncelledim. Bugün yine mavi ekran aldım. Minidump dosya analizinden anlayan birisi sorunumu çözebilir mi? Yoksa geri göndereceğim iade alacağım.
Merhaba değerli üyelerimiz. Bir Windows kullanıcısı olarak karşılaşmayı en son isteyeceğimiz şeylerden biri; mavi renkli bir arka fontta beliren üzgün suratlı hata ekranlarıdır. Bu hata bildirimine Blue Screen of Death yani Ölümün Mavi Ekranı veya Mavi Ekran hatası diyoruz. Bugcheck olarak...
Merhaba değerli üyelerimiz. Bir Windows kullanıcısı olarak karşılaşmayı en son isteyeceğimiz şeylerden biri; mavi renkli bir arka fontta beliren üzgün suratlı hata ekranlarıdır. Bu hata bildirimine Blue Screen of Death yani Ölümün Mavi Ekranı veya Mavi Ekran hatası diyoruz. Bugcheck olarak...
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
www.technopat.net
Dosyalarınızı indirme için erişime açabilir misiniz?
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
www.technopat.net
Dosyalarınızı indirme için erişime açabilir misiniz?
Bir erişim hatası nedeniyle mavi ekrana düşmüş sistem.
Sanal bellek açık görünüyor. Sanal belleği kapattıktan sonra RAM bellek ve disklerinizi testten geçirelim.
Sanal bellek kullanımı için disk alanından belirli bir bölüm alınır.
HD Tune 5.75 programını indirerek sisteme bağlı tüm disklere "Quick Scan" tiki kapalı şekilde "Error Scan" uygulayınız ve test sonrasında sonuçlarıyla "Health" menülerini paylaşınız.
Bir erişim hatası nedeniyle mavi ekrana düşmüş sistem.
Sanal bellek açık görünüyor. Sanal belleği kapattıktan sonra RAM bellek ve disklerinizi testten geçirelim.
Sanal bellek kullanımı için disk alanından belirli bir bölüm alınır.
HD Tune 5.75 programını indirerek sisteme bağlı tüm disklere "Quick Scan" tiki kapalı şekilde "Error Scan" uygulayınız ve test sonrasında sonuçlarıyla "Health" menülerini paylaşınız.
Sanal bellek kapatma işlemini gerçekleştirdim. HD Tune için siteye girdim, yanlışlık olmaması için soruyorum. 5.75 den daha üst sürüm var, 5.75 indireceğim yinede değil mi? İndirdikten sonra sistemi yeniden başlatıp test aşamasına geçeceğim.