Gamegararaj X5t mavi ekran hatası veriyor

DESMOND54

Centipat
Daha fazla  
Mavi ekran ilk defa almıyorum ama birkaç gün önce bilgisayara format attım düzelir diye. Siteden driverları kurdum Windows Update attım BIOS Update attım. Ekran kartını Experience aracılığı ile de güncelledim. Bugün yine mavi ekran aldım. Minidump dosya analizinden anlayan birisi sorunumu çözebilir mi? Yoksa geri göndereceğim iade alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence iade edin komple. Baştan savma gibi düşünmeyin genel olarak önermiyorum uzun vadeli olarak.
İade alırlarsa edebilirim ama tekrar yenisini almak +5 +7k demek. Sorun gerçekten parçalardaysa iade edilir. Onuda nasıl çözeriz ben bilmiyorum

Bellekler de sağlam çıkmış.
Olay Görüntüleyicisi Raporu istemem gerekecek gibi görünüyor.

Sistem kısmını gönderebilir misiniz rica etsem?
Hocam bi dönüş yapmadınız? Ne yapacağız servise mi göndereyim ne yapayım?

Son düzenleme:
Benim görüşüm belli. Sorunlarını belirt ücret iadesi alabilirsen al.

Sorunların yazılımsal değil donanımsal olduğunu kanıtlarsam iade kesin yapmak zorundalar. Hybrid modla alakalı olduğunu düşünüyorum bu da düzgün çalışmadığı için ayıplı mal olur. Tabii bunu kabul ederler mi zorluk mı çıkarırlar bilemiyorum. Kesin iade için gerekli kanıt lazım. Sadece bir mavi ekran görüntüsü yeterli olur mu bilemem. Diğer yetkili üye dönüş yapmayı bıraktı test vs yaptırdı en son istediği belgeyi de attım dönüş yapmadı.

Bellekler de sağlam çıkmış.
Olay Görüntüleyicisi Raporu istemem gerekecek gibi görünüyor.

Sistem kısmını gönderebilir misiniz rica etsem?
Hocam hala dönüş yapmadınız. Son istediğiniz belge ve son aldığım mavi ekran resmini ilettim. Sorunun nerden kaynaklandığını çözemiyorsak pazartesi laptopu servise göndereceğim ve iade almaya çalışacağım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı