Ben öğrenci olduğumdan ne kadar çok oyun çıkarsam o kadar kar benim adıma. CV'ye eklemek için benden istedikleri demoyu yüklemiştim ama zaten indirmesi vs yok. İndirme aldığında sıkıntı oluşturabilirGame guru ile yaptığımız oyunları Game Gurudan bağımsız bir şekilde yayınlayabiliyor muyuz?
Evet. Ama yayıncı haklarına sahip olmak için 100 dolar bir ödeme yapmanız gerekiyor diye biliyorumStema oyun yapıp yükleyebiliyor muyuzzamanında bende biraz vakit geçirmiştim o programda
Ben öğrenci olduğumdan ne kadar çok oyun çıkarsam o kadar kar benim adıma. Cv'ye eklemek için benden istedikleri demoyu yüklemiştim ama zaten indirmesi vs yok. İndirme aldığında sıkıntı oluşturabilir.
Evet. Ama yayıncı haklarına sahip olmak için 100 dolar bir ödeme yapmanız gerekiyor diye biliyorum.
Nasıl yani unity üzerinde play dediğinizde karşınıza çıkan sahne ile exe sahnesi farklı mı ? Ben gameguru'ya oyun yaparken mobil oyun olarak yapıyordum dolayısıyla apk yapıp telefon versiyonu çıkarıyordumSorun oyunu bitiriyorum kaydediyorum ve sonra her yer su dolmuş. Hatta suda boguluyorum saçma olan hiç su eklemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.