GameGuru oyun exe yapıldığında hata

369526

Hectopat
1606420723390.png

Game guru ile yaptığımız oyunları Game Gurudan bağımsız bir şekilde yayınlayabiliyor muyuz?
Ben öğrenci olduğumdan ne kadar çok oyun çıkarsam o kadar kar benim adıma. CV'ye eklemek için benden istedikleri demoyu yüklemiştim ama zaten indirmesi vs yok. İndirme aldığında sıkıntı oluşturabilir

Ben öğrenci olduğumdan ne kadar çok oyun çıkarsam o kadar kar benim adıma. Cv'ye eklemek için benden istedikleri demoyu yüklemiştim ama zaten indirmesi vs yok. İndirme aldığında sıkıntı oluşturabilir.

Sorun oyunu bitiriyorum kaydediyorum ve sonra her yer su dolmuş. Hatta suda boguluyorum saçma olan hiç su eklemedim.
Evet. Ama yayıncı haklarına sahip olmak için 100 dolar bir ödeme yapmanız gerekiyor diye biliyorum.

Siz nasıl kaydediyordunuz.

Sorun oyunu bitiriyorum kaydediyorum ve sonra her yer su dolmuş. Hatta suda boguluyorum saçma olan hiç su eklemedim.
Nasıl yani unity üzerinde play dediğinizde karşınıza çıkan sahne ile exe sahnesi farklı mı ? Ben gameguru'ya oyun yaparken mobil oyun olarak yapıyordum dolayısıyla apk yapıp telefon versiyonu çıkarıyordum
Cahilliğime verin ben gameguru'yu mobil oyun firmalarından biriyle karıştırdım. Bir oyun motoru olduğunu bile unuttum. Bilgim yok maalesef

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı