Gamekstra Ürün İade Talebi

Geçmiş olsun, 14 gün geçmediyse direk paranızı alabilirsiniz.

Bugün Alo 175 aradım ve benden bi dilekçe yazıp Gameekstra ya göndermemi istediler eğer hala ürün iadesi kabul edilmez ise tüketici haklarına gidebilirsin dedi, şuan ne yapacağımı bilmiyorum kafam allak bullak, bu konuda beni yönlendirin lütfen, yoksa Gameekstra'yı arıcam kötü birşeyler dicem sonunda.

Tubis 'e internet üzerinden forum doldurdum gönderdim, 175 aradım durumu söyledim ve verdiği cevap ,Tüketici Hakem Heyetine başvurduğunuz takdirde ortalama 6 ay içerisinde sonuç gelebilir dedi, Gamekstra ise başvurduğunuz takdirde başvurunuzun hemen o gün içinde sonuçlanacağını söyledi, Gamekstra oyalama taktiği yapıyor, ve bana dediği, biz onaylasak bile satıcı firma(Steelseries'den bahsediyor anladığım kadarıyla)ürünü kabul etmez çünkü ürün açıldı dedi, lakin alıcının muhatabı ürünü aldığı şirket olması gerek, 14 gün içinde cayma hakkımda bahsettim, ürün açılsa dahi hiçbir gerekçe göstermeksizin ürünü iade edebileceğimizi söyledim aynı şeyleri tekrarladı. Dedikleri doğrumu? Tubis başvurum hemen mi çıkar yoksa 175'in dediği gibi 6 ayda mı sonuçlanır?

İnternet alışverişlerinde ürünü teslim aldıktan sonraki 14 gün içerisinde hiçbir sebep belirtmeksizin iade hakkınız var. Tek seferlik veya süresi geçebilecek yada promosyonlu ve kod şeklindeki ve tekrar satılabilirliği bozulan ürünlerin iadesi kabul edilememektedir.

Ürün kutusunda ve ekipmanlarında herhangi bir hasar,yıpranma yok ise belge istemeden iade almaları gerekmektedir. Eğer iade alınmaz ise Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapabilirsiniz.

Peki Tüketici Hakem Heyeti Sonucu ne kadar sürede açıklanır?

Peki Tüketici Hakem Heyeti Sonucu ne kadar sürede açıklanır?

Bağlı bulunduğunuz şehre göre değişir.Kimisi 20 günde kimisi 8 ayda sonuçlanıyor. Ancak sizin işleminizin fazla süreceğini düşünmüyorum ama en iyisi gidip sorarak bilgi almanız.

Mağazadan alınan ürünler de 7 gün internetten alınan ürünler de 14 gün için de şartsız koşulsuz iade etme hakkınız bulunuyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…