Olayın Özeti; Şikayet eden aldığı üründen memnun kalmadığı, istediği performansı elde edemediğini belirtmekte, iade talep etmektedir.
Şikayet Edilenin Savunmasını Özeti; Karşı taraf savunmasında, konuda geçen ürünün iade için taraflarına ulaşmadığını bildirmiştir.
İnceleme ve Gerekçe; Ekteki evrakların tetkikine, şikayet edenin 113,00 TL'ye "Steelseries Rival 100 Gold" marka ve modelli mouse satın aldığı görülmektedir. Şikayet edenin beyanını karşı tarafa sunduğuna dair herhangi bir belge veya beyan olmadığı gibi karşı taraf da savunmasında iade talebinin taraflarına ulaşmadığını bildirmiştir. Şikayet edenin caymaya ilişkin iradesini karşı tarafa göstermediği görüldüğünden, başvurunun reddi uygun bulunmuştur.
Karar; Yukarıda belirtilen nedenden dolayı şikayet edenin talebinin REDDİNE, karar tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Tüketici Mahkemelerine itiraz kabil olmak üzere oy çokluğu/oy birliği ile karar verilmiştir.
Şuan kan beynime sıçramış gibiyim, ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum, Allaha havale ediyorum bunları, bu kadar kolpacılık olamaz. Ürünü almamak için müşteri bize ulaşmadı ne demek Allah aşkına, bide telefonda 10 kere aradım 10'unda da TUBİS'e başvur çıkan sonucu kabul edeceğiz zaten dediler.