Gamekstra Ürün İade Talebi

Siz satan markadan almadınız ki? Kendi toptancısı ile olan bir durum sizi bağlamaz. Ayrıca kafasına göre de kural koyamazlar. Hepsi Türk Ticaret Kanunu'na uymak zorundalar.
Biliyorum, telefonda da bahsettim ama tek dedikleri bu, Tubis'e forum doldurdum attım ürünün faturasının PDF ini attım, açıklanması 2-3 ayı bulur dediler, zorluk çıkarıyorlar, farklı şekilde de hallede biliriz sorunu lakin sicilime darp raporu yiyeceğime eminim.

Gamekstra rezilliği bu kadarda olmaz, demin aradım ve 14 gün içinde iade işlemini hiçbir kağıt göstermeden belge göstermeden iade hakkımın olduğunu bahsettim, adam ben üste çıkınca sesimide yükseltince telefonu yüzüme kapattı, bunu yayın arkadaşlar, bir daha bu gibi ucuz firmalardan alışveriş yapmayın, lanet olası herifler, paraya kıyıp iyi yerlerden alıcaksın bu gibi durumlara düşmemek için.

Kardeş 14 gün iade hakkın dolmadan hemen tüketici hakem heyetine git. Böylece ürüne bilirkişi atanmadan hızlı bir şekilde paranı iade alabilirsin.

Son durum bu şekilde, karara bağlanmış, acaba ne zaman açıklanır?

Dosya Ekleri

• gelişme.png
    gelişme.png
    49,6 KB · Görüntüleme: 178
  • gelişme2.png
    gelişme2.png
    49,6 KB · Görüntüleme: 126
Son durum bu şekilde, karara bağlanmış, acaba ne zaman açıklanır?

kararı hemen öğrenmek istiyorsan başvurduğun kaymakamlığa giderek öğrenebilirsin. Geçmiş olsun büyük ihtimal lehine karar açıklandı. Şimdi sana 15 gün içerisinde tebligat postalanacak. Aynı zamanda firmaya da postalanacak. Tebligat geldikten sonra 15 gün içinde karşı taraf itiraz etmezse karar kesinleşmiş olacak.
Ben normalde tebligat geldikten sonra 15 gün bekleyecektim karar kesinleşsin diye ama firma 2 gün sonra aradı ürünü getirin paranızı iade edelim diye. büyük ihtimal sende de aynı olur.

Olayın Özeti; Şikayet eden aldığı üründen memnun kalmadığı, istediği performansı elde edemediğini belirtmekte, iade talep etmektedir.

Şikayet Edilenin Savunmasını Özeti; Karşı taraf savunmasında, konuda geçen ürünün iade için taraflarına ulaşmadığını bildirmiştir.

İnceleme ve Gerekçe; Ekteki evrakların tetkikine, şikayet edenin 113,00 TL'ye "Steelseries Rival 100 Gold" marka ve modelli mouse satın aldığı görülmektedir. Şikayet edenin beyanını karşı tarafa sunduğuna dair herhangi bir belge veya beyan olmadığı gibi karşı taraf da savunmasında iade talebinin taraflarına ulaşmadığını bildirmiştir. Şikayet edenin caymaya ilişkin iradesini karşı tarafa göstermediği görüldüğünden, başvurunun reddi uygun bulunmuştur.

Karar; Yukarıda belirtilen nedenden dolayı şikayet edenin talebinin REDDİNE, karar tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Tüketici Mahkemelerine itiraz kabil olmak üzere oy çokluğu/oy birliği ile karar verilmiştir.

Şuan kan beynime sıçramış gibiyim, ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum, Allaha havale ediyorum bunları, bu kadar kolpacılık olamaz. Ürünü almamak için müşteri bize ulaşmadı ne demek Allah aşkına, bide telefonda 10 kere aradım 10'unda da TUBİS'e başvur çıkan sonucu kabul edeceğiz zaten dediler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı