Gameline Grand Premium 7X ARGB fan kumandalı kasa alınır mı?

Power Supply olarak bir önerin var mı 800 ve üstü watt değerinde aman oda 4000'lere tırmanmasın şu ASUS TUF kasası ederi kadar ikisini de ortak bulmuş olalım XD

Hocam benim aldığım zamanda ENERMAX 1200W 80+ Gold PSU var aşırı kaliteli bir şey zaten markasından anlarsın kaliteli marka benim aldığım zaman çoğu 750W'lardan bile aynı veya 750W'lar daha pahalı oluyordu ben kullanıyorum aşırı iyi kendine ait teknolojileri filan bir 5090'ı rahat şekilde kaldırır belki sana bu kadar gerekmiyordur ama çoğu PSU'lar ile hemen hemen aynı fiyattı benim aldığım zaman bu onlardan bile daha ucuzdu arz talepten dolayı sanırım ucuz Türkiye'de çok tanıyanı yok sanırım ama bana sorarsan en sevdiğim markalardan bir tanesi

Hocam benim aldığım zamanda ENERMAX 1200W 80+ Gold PSU var aşırı kaliteli bir şey zaten markasından anlarsın kaliteli marka benim aldığım zaman çoğu 750W'lardan bile aynı veya 750W'lar daha pahalı oluyordu ben kullanıyorum aşırı iyi kendine ait teknolojileri filan bir 5090'ı rahat şekilde kaldırır belki sana bu kadar gerekmiyordur ama çoğu PSU'lar ile hemen hemen aynı fiyattı benim aldığım zaman bu onlardan bile daha ucuzdu arz talepten dolayı sanırım ucuz Türkiye'de çok tanıyanı yok sanırım ama bana sorarsan en sevdiğim markalardan bir tanesi
böbrek satmak gerek anlaşıldı buyrun çıkarayım hemen ASKFJFAJK

Böbrek satmak gerek anlaşıldı buyurun çıkarayım hemen ASKFJFAJK

Oha bir günde 5 6 bin lira zamlanmış neredeyse 2 katı niye böyle olmuş ya bu

Ben bunu daha birkaç ay oldu alalı 5 bine almıştım bu ne yav

Ben 6 ay önce almıştım

Kara borsaya düşmüş belli

Oha bir günde 5 6 bin lira zamlanmış neredeyse 2 katı niye böyle olmuş ya bu

Ben bunu daha birkaç ay oldu alalı 5 bine almıştım bu ne yav

Malum ülkenin vatandaşları olayı yanlış anlamakta üzerine yok RAM fiyatı yükseldi diye bunlara ihtiyaç duyan şirketler enerjiyi bizden alıp belki sevdirir bizi diyerekten FAHİŞE fiyat koymuş...

Malum ülkenin vatandaşları olayı yanlış anlamakta üzerine yok RAM fiyatı yükseldi diye bunlara ihtiyaç duyan şirketler enerjiyi bizden alıp belki sevdirir bizi diyerekten FAHİŞE fiyat koymuş...

PSU fiyatını görünce sok geçirdim XD sarı sitede çok sıkıntılı ekran kartı alacağım donuma kadar almak istiyorlar

PSU fiyatını görünce sok geçirdim XD sarı sitede çok sıkıntılı ekran kartı alacağım donuma kadar almak istiyorlar.

Donuna kadar aldılarsa çok iyi öyle de yaşanır mafya gelmemiş diye dua etmelisin kalp ya da böbrek olmazsa yaşayamazsın değil mi hani yani bak bana şimdi gidiyorum böbreği sattım 5TL'ye geriye kaldı o PSU için 12.413TL yaşasın Ülkemmmm!

Donuna kadar aldılarsa çok iyi öyle de yaşanır mafya gelmemiş diye dua etmelisin kalp ya da böbrek olmazsa yaşayamazsın değil mi hani yani bak bana şimdi gidiyorum böbreği sattım 5TL'ye geriye kaldı o PSU için 12.413TL yaşasın Ülkemmmm!

Daha Yeni 7 bin liraydi nasıl 1 günde fırladı ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı