VarBişiler
Decipat
Daha fazla
Nasıl yani? Yani verimli gibi. Senin gameload marka(nerenin belli değil) 80w kaybediyor.Az verimlilik verir
Ben ürünün yorumlarında bir resimde 80 plus bronze gördümNasıl yani? Yani verimli gibi. Senin gameload marka(nerenin belli değil) 80w kaybediyor.
İyide benim kasaya sığar mı emin değilimEki Görüntüle 2358961
12v kanalına bak, 27 amper veriyor. 12x27 diye çarparsan 324 yapar. 400w psu oldu 300w. Buna 1000 lira verilmez, hem verimsiz hemde kalitesiz bir marka. Benim attığım;
Bu psu ise 12v kanalından 38 amper veriyormuş. 12x38'den 456W ki psunun üstündede yazıyor bu değer. Hem diğerine kıyasla kat kat daha verimli, hem 500w hemde aerocool kalitesi.![]()
MSI Aerocool-ae Vxp500a Vx Plus 500w 38a@12v Aktif Pfc Güç Kaynağı - Fiyatı, Yorumları
MSI Aerocool-ae Vxp500a Vx Plus 500w 38a@12v Aktif Pfc Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yani bu Gameloadmıdır nedir, 80+ bronze'u bırak 60+ olamaz.
Anladım hocamAynı boydalar dostum. Almak istemiyorsan git istediğini al. Ayda bir patlatır başka modele geçersin.
Tamamdır reis ben senin bahsettiğin olanı alacamAynı boydalar dostum. Almak istemiyorsan git istediğini al. Ayda bir patlatır başka modele geçersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.