Çözüldü GameLoop 32 Bit indirme dosyası nerede bulunabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Laweler

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi millet 32 Bit indiriyor. Bundan 2-3 ay öncesinde videolar falan var ama GameLoop şu an güncelleme aldı ve 32 Bit olanını bulamıyorum. Link yok sitesine gidiyorum direkt bana 64 betayı veriyor. Kafayı yiyeceğim, delirdim. Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi millet 32 Bit indiriyor. Bundan 2-3 ay öncesinde videolar falan var ama GameLoop şu an güncelleme aldı ve 32 Bit olanını bulamıyorum. Link yok sitesine gidiyorum direkt bana 64 betayı veriyor. Kafayı yiyeceğim, delirdim. Yardım edin.

Resmi internet sitesinde 32 Bit seçeneği yoksa indiremezsin. Başka sitelerden indirmeye çalışma ya program çalışmaz güncel olmayacağı için ya da bilgisayarına virüs bulaşır.
Uyarın çok güzel de Allah için bilmediği linkleri indirmeden nasıl içeriğini bilecek var mı öyle bir şey biz bunca zaman bilmediğimiz bütün linkleri indirdik şükür her şeyimiz sağlam çözüme kavuşturduk bu arada art niyetle işimiz yok rahat ol 😂

Bilmediği şeyleri indirmemesini, indirse bile dosyayı çalıştırmadan önce taratması gerektiğini söyledim. Eğer sen paylaşacağın linke güveniyorsan buraya linkini at dosyayı da at ben indireyim virüs taraması yapayım var mı yok mu görelim. Yoksa bir şey demeyeceğim varsa adam değilsin.

Bilmediği şeyleri indirmemesini, indirse bile dosyayı çalıştırmadan önce taratması gerektiğini söyledim. Eğer sen paylaşacağın linke güveniyorsan buraya linkini at dosyayı da at ben indireyim virüs taraması yapayım var mı yok mu görelim. Yoksa bir şey demeyeceğim varsa adam değilsin.
dfgşldfgjkşldfgşljkdfg Adam oyunu indirdi kurdu olum şuan iftira atarak günahımı alıyorsun zaten niye bu kadar içerlendin anlamadım sen herkese yardımcı olmaya çalışıyon adamın işini çözdük diye mi zoruna gitti herşeyi bilmeye çalışan hiçbişey bilemez bunuda ayıktırayım.
Atarım yoksa sende adam değilsin varsa adam değilim ama yoksa bişey demiyor ergen muhabbetleri bunlar cahilsin ayrıca bilmediğin linki niye indiriyorsun ? 😂

gameloop 32 - Filemail
Al tara bakayım kişi kendinden bilirmiş işi kendisi yapmış ki herkesi öyle biliyor sayemde 32 bit oynarsın belki :)

Resmi internet sitesinde 32 Bit seçeneği yoksa indiremezsin. Başka sitelerden indirmeye çalışma ya program çalışmaz güncel olmayacağı için ya da bilgisayarına virüs bulaşır.
Bilgimiz olmayan şeyler hakkında fikrimiz olmasın lütfen adam indirdi kurdu oyunu boş boş bilgi veriyor arkadaşın isminin yanında yazan sana özel 😂
1755778378425.png

Noldu bro sesin çıkmıyor adam olmadığını anladın mı? Sana insan gibi soruyoruz indirmeden içeriğini nasıl görecek varmı öyle bir program kuduruyorsun taradın mı linki varmıymış niye yazmıyorsun ?

Son düzenleme:
Dfgşldfgjkşldfgşljkdfg adam oyunu indirdi kurdu olum şu an iftira atarak günahımı alıyorsun zaten niye bu kadar içerlendin anlamadım sen herkese yardımcı olmaya çalışıyon adamın işini çözdük diye mi zoruna gitti her şeyi bilmeye çalışan hiçbir şey bilemez bunu da ayıktırayım.
Atarım yoksa sende adam değilsin varsa adam değilim ama yoksa bir şey demiyor ergen muhabbetleri bunlar cahilsin ayrıca bilmediğin linki niye indiriyorsun? 😂

gameloop 32 - Filemail
Al tara bakayım kişi kendinden bilirmiş işi kendisi yapmış ki herkesi öyle biliyor sayemde 32 Bit oynarsın belki :)

Bilgimiz olmayan şeyler hakkında fikrimiz olmasın lütfen adam indirdi kurdu oyunu boş boş bilgi veriyor arkadaşın isminin yanında yazan sana özel 😂Eki Görüntüle 2560016

Noldu bro sesin çıkmıyor adam olmadığını anladın mı? Sana insan gibi soruyoruz indirmeden içeriğini nasıl görecek var mı öyle bir program kuduruyorsun taradın mı linki varmıymış niye yazmıyorsun?

Hasta mısın oğlum sen? İndirmeden içeriği görebilir diye bir şey demedim ben daha okuduğunu anlamıyorsun. İlk mesajda demişim ki içeriğini bilmediğin linklerden bir şey indirme. Demek istediğim dosyayı sana veren kişi antivirüste taratsın, bir şey olmadığını görürsen o zaman indir demek istedim. Arkadaşa önüne gelen herkesten aldığı linkten dosya indirmemesini söyledim. Şimdi tarattım virüs yok dosyada ancak başka kötü niyetli birisi bu şekilde dosya da paylaşabilirdi. Adam değilsin bu tarz muhabbetler ergen muhabbeti diyorsun aynı şeyi sen bana söylüyorsun. Yazma daha mesaj. Konuyu gereksiz mesajla boğuyoruz.

Hasta mısın oğlum sen? İndirmeden içeriği görebilir diye bir şey demedim ben daha okuduğunu anlamıyorsun. İlk mesajda demişim ki içeriğini bilmediğin linklerden bir şey indirme. Demek istediğim dosyayı sana veren kişi antivirüste taratsın, bir şey olmadığını görürsen o zaman indir demek istedim. Arkadaşa önüne gelen herkesten aldığı linkten dosya indirmemesini söyledim. Şimdi tarattım virüs yok dosyada ancak başka kötü niyetli birisi bu şekilde dosya da paylaşabilirdi. Adam değilsin bu tarz muhabbetler ergen muhabbeti diyorsun aynı şeyi sen bana söylüyorsun. Yazma daha mesaj. Konuyu gereksiz mesajla boğuyoruz.
Sen okuduğunu anlamıyorsun asıl kro uyarın çok güzel ama sana soruyorum indirmeden içeriğini bilme imkanın varmı diye atarlı giderli konuşuyorsun 😂Adama kurulum dosyasını link yapıp attık neyini taratalım siteden indirilmiş ürün ben sana başta insan gibi soru sordum ama yanıt verme şeklin hiç hoş değil adam değilsin felan diyorsun adamlığın zekatını sen mi veriyorsun ?

Sen okuduğunu anlamıyorsun asıl kro uyarın çok güzel ama sana soruyorum indirmeden içeriğini bilme imkanın var mı diye atarlı giderli konuşuyorsun 😂adama kurulum dosyasını link yapıp attık neyini taratalım siteden indirilmiş ürün ben sana başta insan gibi soru sordum ama yanıt verme şeklin hiç hoş değil adam değilsin falan diyorsun adamlığın zekatını sen mi veriyorsun?

Başkası indirirse içeriğini bilebilir. İlla kendisinin indirmesine gerek yok. Kurulum dosyasını link yapıp hazırladığın dosyayı antivirüse veya VirusTotal'e taratıp sonucunu buraya atabilirsin. Bende en başta arkadaş yanlış anlamasın onu suçlamak için demiyorum sadece önlem almalısın tarzında cümle kurmuştum amacım seni suçlamak değildi zaten.

Aynı sorunu biz de yaşadık, 32 Bit oynuyoruz bir arkadaşa indirecektik, site güncellenmiş, 32 Bit yok. 32 Bit oynayan arkadaşım kurulum dosyasını silmemiş, link yapıp attı, öyle hallettik yardımcı olabilirim hem oynayacak adam lazım kafamız uyarsa oynarız 2-3 kişiyiz sırf buna yanıt atmak için üyelik açtım :))
bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Vallahi burası sayesinde 2-3 kişi ulaştı hepsine yardımcı oldum buraya link atabiliyor muyum fikrim yok Discord TS3 vb. kullanıyorsan oralardan ulaştırabilirim.

bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
Yukarda yazdım görmedin galiba etiket çıkmamış dcden ulaşabilirsen atarım linki sorun yok dosya co linki atılmıyor buraya kullanıcı adım : xfreemannx

Son düzenleme:
Vallahi burası sayesinde 2-3 kişi ulaştı hepsine yardımcı oldum buraya link atabiliyor muyum fikrim yok Discord TS3 vb. kullanıyorsan oralardan ulaştırabilirim.

Yukarda yazdım görmedin galiba etiket çıkmamış dcden ulaşabilirsen atarım linki sorun yok dosya co linki atılmıyor buraya kullanıcı adım : xfreemannx
Sağolun indirdim ama kasma takılma sorunları var ne kadar araştırsamda sorun devam ediyor bu konuda bi öneriniz varmıdır?

Sağ olun indirdim ama kasma takılma sorunları var ne kadar araştırsamda sorun devam ediyor bu konuda bir öneriniz var mıdır?

Sistemin düşükse ona çare yok ama sistemim iyi kasıyor diyorsan temiz kurulum yaptınız mı kalıntı dosyalar kalıyor üstüne kurunca ister istemez sıkıntılar olabiliyor ve sistemim iyi diye 2K oynuyorsanız onu 1080 akıcı hatta oyun içi süper akıcı ise normal akıcıda oynamanı tavsiye ederim bende de takılma etme oluyor ama o düşman rendera girince herkeste olan bir şey ve sistemim başlangıc seviyesi diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı