Çözüldü GameLoop APK kurulamadı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xevanior

Megapat
Makaleler
16
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma 5-6 gün önce GameLoop'tan CoD mobil kurdum. Oyunu arkadaşımla sorunsuz bir şekilde oynuyorduk fakat oyuna güncelleme geldi, arkadaşım güncelledi ama ben güncelleyemedim. Bunun üzerine CoD Mobil'i sildim. Tekrardan yüklerken APK kurulamadı adlı bir hata aldım. Bundan sonra GameLoop'u sildim ve tekrar yükledim, oyunu yüklerken yine aynı hatayı alıyorum. Ayrıca GameLoop'u tekrar yüklemeden önce ne olur ne olmaz diye arta kalan silinmemiş bütün dosyaları elle sildim, ancak hala sorun devam ediyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Yardımcı olacak kimse yok mu :(

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam, o sorunun sebebi, Android 4.2.2 sürümüne sahip olmanızdır. Bende de var o emülatör, aynı sorun bende de vardı. Sürümü yüksek bir emülatör kullanırsanız daha iyi olur. Gameloop, android emülatöründen çok oyun oynamamız için yapılmış bir emülatör.
KANKA call of duty mobile APK 1.0.19 modelini indir .(DOSYA BOYUTU 88 MGB) sonra onu YEREL DİSK C/TEMP/TXGAMEDOWNLOAD/APK DOSYASININ İÇİNE AT. GAMELOOPU ÇALIŞTIR YENİDEN GÜNCELLE AÇILIYOR

88 MEGABAYT BOYUTU ONU İNDİRİN

88 MEGABAYT BOYUTU ONU İNDİRİN
VERSİYONLAR KISMINA TIKLAYIN

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı