GameLoop çöküyor

Mehdi2414

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. GameLoop ile PUBG oynarken bir hata alıyorum. Eğer ayarlardan aşırı yüksek (40FPS) seçersem oyun normal şekilde oynanıyor. Eğer aşırı (60FPS) seçersem bir süre sonra GameLoop ekranı donuyor klavye ile karakteri hareket ettirip silahla sıka biliyorum fakat ekran donmuş bir şekilde kalıyor. Bu ayarla donma arasındaki bağlantıyı birisi anlatabilir mi?

Selamlar. GameLoop ile PUBG oynarken bir hata alıyorum. Eğer ayarlardan aşırı yüksek (40FPS) seçersem oyun normal şekilde oynanıyor. Eğer aşırı (60FPS) seçersem bir süre sonra GameLoop ekranı donuyor klavye ile karakteri hareket ettirip silahla sıka biliyorum fakat ekran donmuş bir şekilde kalıyor. Bu ayarla donma arasındaki bağlantıyı birisi anlatabilir mi?

Bilgisayrda sanallaştırmayı aç.

İşlemciniz nedir? Muhtemelen sanallaştırma destekliyordur. Bios'dan aktif edebilrsin.
Bilgisayrda sanallaştırmayı aç.
Portakal olmak ne kadar zor hocam?

İşlemciniz nedir? Muhtemelen sanallaştırma destekliyordur. BIOS'tan aktif edebilrsin.

Portakal olmak ne kadar zor hocam?

Sanallaştırma aktif kral. O yüzden merak ettim. 60 FPS olmadığı sürece sıkıntısız oynanıyor. Büyük ihtimalle GameLoop veya sürücü hatasından kaynaklanıyordur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı