GameLoop emulator bitcoin mi kazıyor?

Daha fazla  
Meslek
R34'ün direksiyonu.
Merhaba ben yeni üyeyim bir şey sormak istiyorum. Ben PUBG Mobile emulator 90FPS yapma izliyordum yorumlarına baktım olan var mı diye. 5-6 kişi şey yazmış "GameLoop kasmanın nedeni Bitcoin kazıyormuş arkada ekran kartını ve işlemciyi yiyip bitiriyormuş" acaba doğru mu bu? sizden bilgi almak istedim şimdiden teşekkür ederim :)
Bu arada sistemim:

i5 3340.
R7 240.
8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir, günümüzde çoğu programda veyahut sitelerde bu tarz virüsler bulunuyor. Güzel bir antivirüs programı ile indirip deneyebilirsiniz. Kaspersky öneririm.

Bundan kurtulmak için direk format atmalısın.
Hmm Bide Görev Yöneticisinde Arkada syzs_dl_vrr diye bişey açık kalıyodu emulatoru kapattığım zamanda o yüzden şüphelenip foruma yazdım cvp verdigin için saol
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bundan kurtulmak için direk format atmalısın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuanda Gameloopu Sildim Çince Bişey yok bide o syzs diye birşeyde yok
değerler.PNG
Buda Bilgisayarın Değerleri

Büyük ihtimalle yalandır çünkü GameLoop Tencet'in resmi emülatörü GameLoop diğer emülatörlerden daha güvenli fakat biraz yavaş.

Büyük ihtimalle yalandır çünkü GameLoop tencet'in resmi emülatörü gamellop diğer emülatörlerden daha güvenli fakat biraz yavaş.
İşte Adamlar Yavaşlığına + Kasmasına Bitcoin Kazıyor Demiş Bide Görev Y.'de Syzs diye bişeyi açık görünce korktum yazayım dedim foruma

Hocam silseniz bile tam silinmiyor dosyaları kalıyor elle silmeniz gerekiyor genellikle yerel disk D'ye kurulduğu için yerel disk D'de dosyalarını da silin.

Emülatörler yerine Android kurabilirsiniz örneğin Prime OS çok güzel dualboot yapabilirsiniz ve primeos Windows ve Android'in karışımı yani pencere olarak Android uygulamaları açabiliyorsunuz ve tüm emülatörlerden daha hızlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı