GameLoop false positive olabilir mi?

ruzgarxxxx

Centipat
Daha fazla  
GameLoop'dan PUBG indirecektim, tabletim 40 FPS oynuyordum fakat ESET GameLoop'u indirirken 4 virüs buldu. False positive mı yoksa cidden virüs var mı GameLoop da?

Son düzenleyen: Moderatör:
GameLoop'dan PUBG indirecektim, tabletim 40 FPS oynuyordum fakat ESET GameLoop'u indirirken 4 virüs buldu. False positive mı yoksa cidden virüs var mı GameLoop da?

ESET yerine gözünü kapatıp hislerine güven daha yararlı olur. Virüs yok rahatlıkla kullanabilirsin. Eskiden fena olmayan bir Antivirüs programı ESET fakat günümüzde çok yetersiz kalıyor.

ESET yerine gözünü kapatıp hislerine güven daha yararlı olur. Virüs yok rahatlıkla kullanabilirsin. Eskiden fena olmayan bir antivirüs programı ESET fakat günümüzde çok yetersiz kalıyor.

Hocam ESET'i kapattım bu sefer de Windows Defender güvenilir olmadığını söylüyor.

Hocam ESET'i kapattım bu sefer de Windows Defender güvenilir olmadığını söylüyor.
Ben olsam Gameloop'a da BlueStacks'e de güvenmezdim. Başka bilindik Android emülatör uygulaması yok ama ararsan belki bulursun, yine de sana kalmış. İlla kurucam diyorsan da Windows Defender'da gerçek zamanlı korumayı kapatıp kurulumu tekrarlayabilirsin.

Ben olsam Gameloop'a da BlueStacks'e de güvenmezdim. Başka bilindik Android emülatör uygulaması yok ama ararsan belki bulursun, yine de sana kalmış. İlla kurucam diyorsan da Windows Defender'da gerçek zamanlı korumayı kapatıp kurulumu tekrarlayabilirsin.
İkisi de milyonların kullandığı şu ana kadar hiç bir şikayet gelmemiş emülatörler. Herhangi bir sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı