GameLoop FPS nasıl arttırılır?

GeForce GTX 1060

Hectopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunlarda daha doğrusu çatışırken kasmaya başlıyor ve adamları doğru düzgün vuramıyorum. Bütün videoları izledim ve denedim bazı sonuçlar beni akıcılaştırdı ama, ben böyle bir ayar gördüm. Bu ayarın ne olduğunu bilmiyorum ve bazı kişiler eski bir bilgisayarınız varsa bunun kapatılmasını söylüyorlar.

1720196332708.png

İsmi genel render ön belleğini zorla o nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam bunu deneyeceğim. Ama şu genel render önbelleğini zorla nedir onu soruyorum.
"Önbelleği zorla temizleme" (veya "zorla önbellek temizleme"), bir uygulamanın veya sistemin geçici dosyalarını manuel olarak silme işlemidir. Bu işlem, uygulamaların daha iyi performans göstermesi veya hataların giderilmesi amacıyla kullanılır. Önbellek, uygulamaların daha hızlı çalışmasını sağlamak için geçici veriler depoladığı bir alandır, ancak bu veriler bazen bozulabilir veya güncelliğini yitirebilir, bu da performans sorunlarına neden olabilir.

"Önbelleği zorla temizleme" işlemi aşağıdaki durumlarda faydalı olabilir:

1. Performans Sorunları: Uygulama yavaş çalışıyorsa veya takılıyorsa.
  2. Güncelleme Sonrası Sorunlar: Uygulama güncellendikten sonra düzgün çalışmıyorsa.
  3. Depolama Alanı: Cihazda depolama alanı yetersizse ve eski önbellek dosyaları gereksiz yer kaplıyorsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı