AyiBogan44
Hectopat
Veri toplama iddiaları ?
Virüslü bir programı o kadar fazla kişinin kullanacağını sanmıyorum. Bence yalan.Virüs iddiaları ?
Yalan, internetten RAM indirip sonra Gameloop indirip "Geykbılob virüğüslü" diyorlar.Virüs iddiaları ?
Zaten kendileri belirtiyorlar gizlilik politikasında. İddia değil yani.Veri toplama iddiaları ?
Kaspersky kullanıyorum virüs olsa algılayıp siler diye düşünüyorum
Sizce?
GameLoop kullanmayın, kullandırtmayın!
Şu an anlatacağım olaylar size oldukça garip gelebilir ayrıca troll olduğunu da düşünebilirsiniz. Bilgisayarımdan gereksiz bir iki program sileyim dedim, keşke de o an aklıma gelmeseymiş. GameLoop'u kaldırmaya başladım ve D arşivimden dosyaların ne durumda olduğuna bir göz atmak istedim. Klasör...www.technopat.net
Hocam 1 kişi konu açtı diye virüs olduğunu iddia edecekseniz bu sizin sorununuz.Kaspersky kullanıyorum virüs olsa algılayıp siler diye düşünüyorum
Sizce ?
Peki bu konu ?GameLoop kullanmayın, kullandırtmayın!
Şu an anlatacağım olaylar size oldukça garip gelebilir ayrıca troll olduğunu da düşünebilirsiniz. Bilgisayarımdan gereksiz bir iki program sileyim dedim, keşke de o an aklıma gelmeseymiş. GameLoop'u kaldırmaya başladım ve D arşivimden dosyaların ne durumda olduğuna bir göz atmak istedim. Klasör...www.technopat.net
Doğru diyorsunuz belki adam kendisi yanlış bir siteden indirdi veya next next dedi okumadı başka birşey inmiştir @LoypHocam 1 kişi konu açtı diye virüs olduğunu iddia edecekseniz bu sizim sorununuz.
Aynen öyle hocam.Doğru diyorsunuz belki adam kendisi yanlış bir siteden indirdi veya next next dedi okumadı başka bir şey inmiştir. @Loyp
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.