GameLoop güvenilir mi?

Performans olarak arkadaki programlar performansı düşürüyor olabilir ama Tencent Games gibi bir firma resmi emülatörüne virüs koymaz. Yani virüs olması hakkında bir şüpheniz olmasın.
 
Benden daha yüksek bir sistemin var. Ben rahatça kullanıyorum. Ben de 8 GB RAM, RX 570 ve 1200 AF var. BlueStacks RAM sever. Sen de akar emülatör. Ben GameLoop'a sıcak bakmıyorum.
GameLoop hakkında birçok şikayetim var ancak bir yerde okuduğuma göre Tencent'in geliştirmiş olduğu emulatör harici bir emulatör kullanımında ban yiyebiliyormuşuz. Bu doğru mu?
 
Merhabalar, geçen hafta bilgisayarıma format attım ve sıfırdan Windows 10 etkinleştirdim. Her bilgisayar kullanıcısı gibi bilgisayarıma virüs veya tehlikeli yazılım sokmak istemiyorum. Format atmadan önce bilgisayarımda GameLoop isimli emulatörü kullanıyordum ve sorunsuz çalışıyordu. Görev yöneticisine baktığımda anlamadığım Çince isimli uygulamalar çalışıyordu ve ciddi şekilde donanım tüketiyordu. GameLoop'u sildiğimde bu uygulamalar da gitmişti. Yani demem o ki GameLoop herhangi bir tehlike içerir mi? Şahsen ben pek güvenemedim Çin tabanlı olduğundan dolayı. Önerebileceğiniz farklı sorunsuz çalışacak emulatör var mı? Yoksa GameLoop kullanmaya devam etmemde sakınca yok mu?

O sizin dediğiniz Çince çalışan şey GameLoop'un çalışması için gerekli kendi sitesinden indirdiyseniz sıkıntı yok.
 

Geri
Yukarı