ContraVoltam
Femtopat
Bilgisyaraımda Kaspersky İnternet Security ve keyscrambler (antikeylogger) programları lisanslı şekilde bulunuyordu. Kaspersky klasik tam tarama başlattım sonra GameLoop indirdim. (Kendi orijinal sitesinden) 腾讯手游助手_腾讯安卓模拟器_安卓模拟器电脑版下载 Açtım ve indirme konumu seç dedim öyle bırakıp Kaspersky'a döndüm bir şey bulmuş mu PC'mde diye tarama devam ediyordu bir video izledim 6 dk (GameLoop kurulacak yeri seç ekranında duruyordu indire basmadım) video bitti Kaspersky'a döndüm tarama durmuştu? Keyscrambler ile ilgili bir hata verdi, GameLoop loop şeklinde Tamam'a bastıkça yeniden hata veriyor. Ne olduğunu anlamadım, keyscramblerım kapandı, Kaspersky kafayı yedi. Ne oluyor diye görev yöneticisine bakacaktım fakat devre dışı bırakmış GameLoop şeysi, sonra Kaspersky'ı kapadım. Dosya gezginini açtım o da çalışmadı, hata verdi sonra görev çubuğu sonra masaüstü kayboldu. Bilgisayar üzerinde kontrolüm kalmadığından güç düğmesinden kapadım yeniden açtığımda Windows açılmadı formatladım, her şeyin bu işe yaramaz GameLoop'tan olduğunu düşünmekteyim.
GameLoop VirusTotal sonuçları = 62/ 72 backdoor. Darkkomet.
Fikriniz?
GameLoop VirusTotal sonuçları = 62/ 72 backdoor. Darkkomet.
Son düzenleme: