Gamezone Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 266 Çözümler 1 25 Şubat 2020 #1 Oyunda hiçbir sebep olmadan Call of Duty kapatıp PUBG girmek istedim. Tam o sırada mavi ekran hatası verdi ve oyunlar silinmiş. Açmayı denedikçe aynı hata tekrarlanıyor. Ne yapmalıyım?
Oyunda hiçbir sebep olmadan Call of Duty kapatıp PUBG girmek istedim. Tam o sırada mavi ekran hatası verdi ve oyunlar silinmiş. Açmayı denedikçe aynı hata tekrarlanıyor. Ne yapmalıyım?
A ahmetg20 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 30 15 Nisan 2020 #31 harun yetiş dedi: Buldum sildim olmadı yine yaptı sonra sistem 32'den de sildim yine yapıyor oy oy Genişletmek için tıkla... Nasıl buldun PUBG dosyalarından yardımcı olur musun belki bende olur. Hangi dosyanın içinde acaba UI dosyası da yok. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
harun yetiş dedi: Buldum sildim olmadı yine yaptı sonra sistem 32'den de sildim yine yapıyor oy oy Genişletmek için tıkla... Nasıl buldun PUBG dosyalarından yardımcı olur musun belki bende olur. Hangi dosyanın içinde acaba UI dosyası da yok.
H harun yetiş Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 14 15 Nisan 2020 #32 ahmetg20 dedi: Nasıl buldun PUBG dosyalarından yardımcı olur musun belki bende olur. Hangi dosyanın içinde acaba UI dosyası da yok. Genişletmek için tıkla... Oluyum da biraz önce baktım ben de bulamadım valla. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
ahmetg20 dedi: Nasıl buldun PUBG dosyalarından yardımcı olur musun belki bende olur. Hangi dosyanın içinde acaba UI dosyası da yok. Genişletmek için tıkla... Oluyum da biraz önce baktım ben de bulamadım valla.
A ahmetg20 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 30 15 Nisan 2020 #33 harun yetiş dedi: Oluyum da biraz önce baktım ben de bulamadım valla. Genişletmek için tıkla... Sen oyuna hiç giremiyor musun? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
harun yetiş dedi: Oluyum da biraz önce baktım ben de bulamadım valla. Genişletmek için tıkla... Sen oyuna hiç giremiyor musun?
H harun yetiş Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 14 15 Nisan 2020 #34 ahmetg20 dedi: Sen oyuna hiç giremiyor musun? Genişletmek için tıkla... Giriyorum haritalar falan yüklenirken zaaarrt bir ses mavi ekran işte bazen 41 oyun atıyorum yapıyor öyle. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
ahmetg20 dedi: Sen oyuna hiç giremiyor musun? Genişletmek için tıkla... Giriyorum haritalar falan yüklenirken zaaarrt bir ses mavi ekran işte bazen 41 oyun atıyorum yapıyor öyle.
A ahmetg20 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 30 15 Nisan 2020 #35 harun yetiş dedi: Giriyorum haritalar falan yüklenirken zaaarrt bir ses mavi ekran işte bazen 41 oyun atıyorum yapıyor öyle. Genişletmek için tıkla... Anladım ne yapacağız ya? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
harun yetiş dedi: Giriyorum haritalar falan yüklenirken zaaarrt bir ses mavi ekran işte bazen 41 oyun atıyorum yapıyor öyle. Genişletmek için tıkla... Anladım ne yapacağız ya?
H harun yetiş Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 14 15 Nisan 2020 #36 ahmetg20 dedi: Anladım ne yapacağız ya? Genişletmek için tıkla... Bir bilsem söyleyeceğim sana eğer çözersen buradan yazar mısın bana? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
ahmetg20 dedi: Anladım ne yapacağız ya? Genişletmek için tıkla... Bir bilsem söyleyeceğim sana eğer çözersen buradan yazar mısın bana?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #37 Bu emülatör sıkıntılı farklı bir emülatör deneyin, bir kaç gündür aynı hatadan mavi ekran alan çok kullanıcı var ya da güncelleme gelmesini bekleyin. Artı 0 Eksi
Bu emülatör sıkıntılı farklı bir emülatör deneyin, bir kaç gündür aynı hatadan mavi ekran alan çok kullanıcı var ya da güncelleme gelmesini bekleyin.
A ahmetg20 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 30 15 Nisan 2020 #38 Şimdi farkı bir emülatör denedim ve mavi ekran hatası almıyorum. Artı 0 Eksi
H harun yetiş Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 14 15 Nisan 2020 #39 ahmetg20 dedi: Şimdi farkı bir emülatör denedim ve mavi ekran hatası almıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangisini denedin Ahmet? MayCrasH dedi: Bu emülatör sıkıntılı farklı bir emülatör deneyin, birkaç gündür aynı hatadan mavi ekran alan çok kullanıcı var ya da güncelleme gelmesini bekleyin. Genişletmek için tıkla... GameLoop dışındakiler çok kötü oynanmıyor ya mesela BlueStacks. Artı 0 Eksi
ahmetg20 dedi: Şimdi farkı bir emülatör denedim ve mavi ekran hatası almıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangisini denedin Ahmet? MayCrasH dedi: Bu emülatör sıkıntılı farklı bir emülatör deneyin, birkaç gündür aynı hatadan mavi ekran alan çok kullanıcı var ya da güncelleme gelmesini bekleyin. Genişletmek için tıkla... GameLoop dışındakiler çok kötü oynanmıyor ya mesela BlueStacks.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #40 MayCrasH dedi: Ya da güncelleme gelmesini bekleyin. Genişletmek için tıkla... Peki siz güncelleme bekleyin. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Ya da güncelleme gelmesini bekleyin. Genişletmek için tıkla... Peki siz güncelleme bekleyin.