GameLoop ne kadar iyi?

RypekGrief

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DeepCool MATREXX 50 MESH 700W 80Plus + TwinMOS 512GB + GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G + GIGABYTE A620M-H + AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7GHz/5.0GHz 32MB + Kingston 2x8 RAM 5200 Mhz DDR5 + Dragos VISION V27240 + Razer Cobra Pro Mouse
Meslek
Öğrenci
Öncelikle hayırlı bayramlar, bilgisayarda PUBG Mobile oynamak için GameLoop indirmeye karar verdim, ayrıca yanında bir kaç mobil oyun da oynayacağım. Güvenilir mi? Ne kadar iyi? Sistem özelliklerim lazım olursa diye;

AMD Ryzen 5 7500F
RX 7700 XT
16 GB DDR5 RAM

Bu sistem de performansım nasıl olur? Mobilde cihazdan cihaza FPS değerleri değişiyordu, bilgisayrda kaç FPS alabileceğim?
Şimdiden tüm cevaplar için teşekkürler, yeniden hayırlı bayramlar.

Öncelikle hayırlı bayramlar, bilgisayarda PUBG Mobile oynamak için GameLoop indirmeye karar verdim, ayrıca yanında birkaç mobil oyun da oynayacağım. Güvenilir mi? Ne kadar iyi? Sistem özelliklerim lazım olursa diye;

AMD Ryzen 5 7500F
RX 7700 XT
16 GB DDR5 RAM

Bu sistem de performansım nasıl olur? Mobilde cihazdan cihaza FPS değerleri değişiyordu, bilgisayrda kaç FPS alabileceğim?
Şimdiden tüm cevaplar için teşekkürler, yeniden hayırlı bayramlar.

Zaten oyunda 120FPS ve üzeri yok. 120 FPS sabit değil de 110 120 arası gidiyor bende. RAM tüketimi nedense 15'lere dayanıyor ve drop yaşıyorum. Güvenilir ve gayet iyi.

GameLoop dışındakiler kötü hocam PUBG Mobile için. Diğer oyunlar için de MuMu tavsiye edebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı