Merhabalar. Ben uzun zamandır GameLoop emulatörünü kullanıyorum. Şu ana kadar hiçbir sorununu görmedim. PUBG Mobile'yi 7.1'den açtığınızda ban yemeniz hariç. Bugün de tekrardan emulatörü açıyordum. Ama şu hatayı verdi:
AndroidEmulator.exe - uygulama hatası.
Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc0000005)
Yani gerçekten ne olduğunu anlamadım. GameLoop'u silip yeniden bile yükledim. Ama düzelmiyor. Başka hiçbir uygulamada sıkıntı yok. Lütfen yardım edin.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Şimdi olmuş mu?
Lütfen biraz hızlı olabilir misiniz? Attığım linkten sorunu görebilirsiniz.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.