GameLoop PUBG ayar önerisi

M.krkmz3883

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, GTX 960 ekran kartım ve AMD A10 7890K işlemcim var. İşlemcim çok kötü olduğu için yükü ekran kartına bindirecek ayarlar lazım. Şu anki sistemle PUBG Mobile oynayamıyorum, aslında gayet rahat oynatması lazım ama ara sıra drop oluyor, neyse ki drop'tan dolayı oyun bile oynanamıyor.

Arkadaşlar, GTX 960 ekran kartım ve AMD A10 7890k işlemcim var. İşlemcim çok kötü olduğu için yükü ekran kartına bindirecek ayarlar lazım. Şu anki sistemle PUBG Mobile oynayamıyorum, aslında gayet rahat oynatması lazım ama ara sıra drop oluyor, neyse ki Drop'tan dolayı oyun bile oynanamıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video hangi ayarın daha fazla FPS veriyor test ederek açıklıyor izle FPS artar.

Arkadaşlar, GTX 960 ekran kartım ve AMD A10 7890k işlemcim var. İşlemcim çok kötü olduğu için yükü ekran kartına bindirecek ayarlar lazım. Şu anki sistemle PUBG Mobile oynayamıyorum, aslında gayet rahat oynatması lazım ama ara sıra drop oluyor, neyse ki Drop'tan dolayı oyun bile oynanamıyor.

GameLoop'u 32 Bit yükleyin. Ayarlardan akıcıya alın oyunu. Fazla yapacak bir şey de yok optimizasyonu kötü oyunun.

Şöyle yapabillirsiniz

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-24 110218.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-24 110218.png
    125,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video hangi ayarın daha fazla FPS veriyor test ederek açıklıyor izle FPS artar.

Eyvallah kral umarım işe yarar bir deneyim.

GameLoop'u 32 Bit yükleyin. Ayarlardan akıcıya alın oyunu. Fazla yapacak bir şey de yok optimizasyonu kötü oyunun.

Evet optimizasyon kötü zaten şu an 32 Bit yüklüyordum ama akıcı yerine dengeli daha çok işe yarayabilir.

Şöyle yapabillirsiniz.

Teşekkürşer kral deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı