reallukodric Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #1 Yükleme tamamlandıktan sonra oyun kurulurken %100'de takılı kalıyor. Emülatörü birkaç kez silip yeniden kurdum ama sorun düzelmedi.
Yükleme tamamlandıktan sonra oyun kurulurken %100'de takılı kalıyor. Emülatörü birkaç kez silip yeniden kurdum ama sorun düzelmedi.
Barney28 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 894 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #2 İndirdiğin GameLoop sürümü güncel mi? Denetim Masası'ndan programa kaldıra gir GameLoop'u seç tamir ete basıp öyle dene bir de. Artı 0 Eksi
İndirdiğin GameLoop sürümü güncel mi? Denetim Masası'ndan programa kaldıra gir GameLoop'u seç tamir ete basıp öyle dene bir de.
KS KS reallukodric Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #3 Barney28 dedi: İndirdiğin GameLoop sürümü güncel mi? Denetim Masası'ndan programa kaldıra gir GameLoop'u seç tamir ete basıp öyle dene bir de. Genişletmek için tıkla... Güncel sürümü yükledim. Tamir seçeneğinide denedim ama düzelmedi. Artı 0 Eksi
Barney28 dedi: İndirdiğin GameLoop sürümü güncel mi? Denetim Masası'ndan programa kaldıra gir GameLoop'u seç tamir ete basıp öyle dene bir de. Genişletmek için tıkla... Güncel sürümü yükledim. Tamir seçeneğinide denedim ama düzelmedi.
IWComplexe Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #4 reallukodric dedi: Güncel sürümü yükledim. Tamir seçeneğini de denedim ama düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Benim de aynı şekilde. Testerlar bu uygulamayı test etmiyor mu, hataları bulup çözmüyor mu? Bu ne yahu? Artı 0 Eksi
reallukodric dedi: Güncel sürümü yükledim. Tamir seçeneğini de denedim ama düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Benim de aynı şekilde. Testerlar bu uygulamayı test etmiyor mu, hataları bulup çözmüyor mu? Bu ne yahu?
Tunahan Hamarat Yoctopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #5 Bende de oldu çözümü var mı? Artı 0 Eksi