Exelust Decapat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 114 1 Ekim 2020 #1 Son zamanlarda PUBG'ye sarmış durumdayım. Mobilini çok seviyorum. GameLoop'dan oynama kararı verdim. Gayet iyi 30 FPS alıyorum HD ayarlarda ancak ekran yani kamerayı çevirirken takılıyor. Sanki ışınlanırcasına gidiyor, smoothluk yok.
Son zamanlarda PUBG'ye sarmış durumdayım. Mobilini çok seviyorum. GameLoop'dan oynama kararı verdim. Gayet iyi 30 FPS alıyorum HD ayarlarda ancak ekran yani kamerayı çevirirken takılıyor. Sanki ışınlanırcasına gidiyor, smoothluk yok.
A Ahmet1203 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 695 Çözümler 5 1 Ekim 2020 #2 Takılma emulatörün ayarlarından kaynaklı da olabilir veya sisteminiz yetersiz ise kasıyor olabilir. Sisteminiz nedir? Artı -1 Eksi
Takılma emulatörün ayarlarından kaynaklı da olabilir veya sisteminiz yetersiz ise kasıyor olabilir. Sisteminiz nedir?
mtchannel Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 42 1 Ekim 2020 #3 İşlemci, RAM, ekran kartı bilgilerinizi verirseniz detaylıca ayarları yazabilirim. Artı 0 Eksi