GameLoop PUBG Mobile kontrolleri düzgün çalışmıyor

  • Konuyu başlatan bvng
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2B

bvng

Hectopat
Katılım
18 Eylül 2020
Mesajlar
41
GameLoop üzerinden PUBG Mobile oynarken kontrol şemam oyunun herhangi bir evresinde değişmiyor, sabit kalıyor. Yani kısaca loot yapmak için CTRL ile faremi kullanarak lootların üzerine tek tek basmam gerekiyor ve ESC menüsünde farem otomatik olarak salınmıyor, hareket ettirdiğimde scroll yapıyormuş gibi oluyor. Sahneye bağlı kontrol değiştirme açık. Ekte belirtmeye çalıştığım şey diğer bütün sabit kontroller çalışırken loot gibi (hareketli) kontroller değişmiyor. Kısacası sahneye bağlı kontrol değiştirme olayı açık görünse de çalışmıyor gibi.

resim_2021-03-05_130013.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
F11 basın oradan klavye kontrol şemasını düzenle gibi bir şey var. Sıfırla deyin ve 720p oynuyorsanız 720p, 1080 oynuyorsanız 1080p seçin tamam deyin.


Ardından oyun içi ayarlarından ''Kontroller'' kısmına gelin ve bütün kontrolleri sıfırlayın (Hangi kontrolde oynuyorsanız onu sıfırlayın) . Bu durumda hem emülatör hem de oyun içi kontrolleri sıfırlamış olacaksınız. 20. deneyişimde anca bu şekilde düzeltebilmiştim.

Not: Sıfırladığınız kontrollerin boyutuyla, şeffaflığıyla oynamayın. Tekrardan bozulabiliyor.
 
Lootları hala F-g-h ile alamıyorum. Ama diğer menüler düzeldi.
Adımları birkaç defa daha uygulayın. Ekrandaki butonların büyüklüğü-küçüklüğü ve şeffaflığıyla oynamayın. Yine aynı şey yaşanırsa tamamen kaldırıp tekrardan indirip kurun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı