Sistemim Intel i3 5005U.
GeForce 920M DDR3 8 GB RAM.
240 GB SSD gerisini bilmiyorum.
PUBG'de ara sıra nadiren drop yiyorum ve FPS bir anda 25 30'a iniyor. Cihazım 90 FPS destekliyor hangi ayarları yapmalıyım?
O zaman güzel. Takılma olayına gelirsek RAM yetersiz geliyor olabilir. Oyunda Mac'tayken kaç RAM harcıyor ona bakın.
Veya oyun sıkıntılıdır şu an droplu oynuyordur herkes belki.
Sistemim Intel i3 5005U.
GeForce 920M DDR3 8 GB RAM.
240 GB SSD gerisini bilmiyorum.
PUBG'de ara sıra nadiren drop yiyorum ve FPS bir anda 25 30'a iniyor. Cihazım 90 FPS destekliyor hangi ayarları yapmalıyım?
PUBG ayarlarindan grafikleri en düşüğe alın oyunu. GameLoop ayarlarını tam performans falan yapın gerisini bilmiyorum. Ama o sistemle 90FPS alman zor bence.
Bütün cihazlar 90 FPS destekler hocam. GameLoop'da oyun ayarlarını akıcı 90 FPS yapıp kontroller gelişmiş kontrollerden ölüm tekrarı ve yanındaki yenilgi tekrarı ayarını kapatabilirisin.
O zaman güzel. Takılma olayına gelirsek RAM yetersiz geliyor olabilir. Oyunda mactayken kaç ram harcıyor ona bakın.
Veya oyun sıkıntılıdır şuan droplu oynuyordur herkes belki.
O zaman güzel. Takılma olayına gelirsek RAM yetersiz geliyor olabilir. Oyunda Mac'tayken kaç RAM harcıyor ona bakın.
DDR4 RAM için anakart değiştirmen gerek. Tekrar bir konu açıp DDR3 RAM önerisi alabilirsiniz forumdan. Ayrıca GameLoop ayarlarındaki ekran DPI yumuşatmayla ilgili onu 120 yaparsan FPS'e katkısı olur GameLoop ayarlarındaki oyun ayarlarını akıcı 90 yapmayı da unutmayın.