Çözüldü GameLoop PUBG'de FPS düşmemesi için hangi ayarlar yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batnn

Femtopat
Daha fazla  
Sistemim Intel i3 5005U.
GeForce 920M DDR3 8 GB RAM.
240 GB SSD gerisini bilmiyorum.
PUBG'de ara sıra nadiren drop yiyorum ve FPS bir anda 25 30'a iniyor. Cihazım 90 FPS destekliyor hangi ayarları yapmalıyım?

Çözüm
O zaman güzel. Takılma olayına gelirsek RAM yetersiz geliyor olabilir. Oyunda Mac'tayken kaç RAM harcıyor ona bakın.
Veya oyun sıkıntılıdır şu an droplu oynuyordur herkes belki.

Drop sadece rakip gelıyorken oluyorsa sıkıntı yok. Herkeste oluyor yayıncılarda vs. oyun kastı rakip geliyor diyorlar :)
Sistemim Intel i3 5005U.
GeForce 920M DDR3 8 GB RAM.
240 GB SSD gerisini bilmiyorum.
PUBG'de ara sıra nadiren drop yiyorum ve FPS bir anda 25 30'a iniyor. Cihazım 90 FPS destekliyor hangi ayarları yapmalıyım?

PUBG ayarlarindan grafikleri en düşüğe alın oyunu. GameLoop ayarlarını tam performans falan yapın gerisini bilmiyorum. Ama o sistemle 90FPS alman zor bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün cihazlar 90 FPS destekler hocam. GameLoop'da oyun ayarlarını akıcı 90 FPS yapıp kontroller gelişmiş kontrollerden ölüm tekrarı ve yanındaki yenilgi tekrarı ayarını kapatabilirisin.

O zaman güzel. Takılma olayına gelirsek RAM yetersiz geliyor olabilir. Oyunda Mac'tayken kaç RAM harcıyor ona bakın.

Drop sadece rakip gelıyorken oluyorsa sıkıntı yok. Herkeste oluyor yayıncılarda vs. oyun kastı rakip geliyor diyorlar :)

Çözüm
GameLoop'da hafifçe dokunmayı açınca FPS yükseliyor bu arada ve ayarlarım şunlar.
Ekran Alıntısı.JPG
Ekran Alııntısı.JPG

evt

Ama SS atarım PUBG'de 120 falan görüyorum.

Yani bence de 1 tane daha 8 RAM almalıyım ya da DDR4 bir RAM'le değiştirmeliyim bana bu daha yakın geldi.

DDR4 RAM için anakart değiştirmen gerek. Tekrar bir konu açıp DDR3 RAM önerisi alabilirsiniz forumdan. Ayrıca GameLoop ayarlarındaki ekran DPI yumuşatmayla ilgili onu 120 yaparsan FPS'e katkısı olur GameLoop ayarlarındaki oyun ayarlarını akıcı 90 yapmayı da unutmayın.

120 idi 320ye çektim deniyorum sırayla.

Bana da öyle geldi vural uzulde falan.

Ve son soru nasıl çözüldü işaretliyoruz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı