Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. PUBG Mobile emulator oyuncusuyum mesela bir adamı öldürüyorum gidip leş sandığına bakıyorum ilk başta bomboş oluyor sonra lootlar teker teker yavaşca loota geliyor. Çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2022
Arkadaşlar merhaba. PUBG Mobile emulator oyuncusuyum mesela bir adamı öldürüyorum gidip leş sandığına bakıyorum ilk başta bomboş oluyor sonra lootlar teker teker yavaşca loota geliyor. Çözümünü bilen var mı?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.575 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #2 Hocam bu galiba o anki işlemci kullanımı ve internet bağlantınız ile alakalı ara sıra bende de bu durum oluyor. Artı 0 Eksi
Hocam bu galiba o anki işlemci kullanımı ve internet bağlantınız ile alakalı ara sıra bende de bu durum oluyor.
KS KS Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2022 #3 Jaewyn dedi: Hocam bu galiba o anki işlemci kullanımı ve internet bağlantınız ile alakalı ara sıra bende de bu durum oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki envanter karanlıkmı sizde Artı 0 Eksi
Jaewyn dedi: Hocam bu galiba o anki işlemci kullanımı ve internet bağlantınız ile alakalı ara sıra bende de bu durum oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki envanter karanlıkmı sizde
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.575 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2022 #4 Quessa dedi: Peki envanter karanlıkmı sizde. Genişletmek için tıkla... Evet bende de öyle yeni güncellemeden sonra oldu. Ara sıra kontroller de bozuluyor bende. Yeni bir güncelleme ile çözerler sorunu muhtemelen. Artı 0 Eksi
Quessa dedi: Peki envanter karanlıkmı sizde. Genişletmek için tıkla... Evet bende de öyle yeni güncellemeden sonra oldu. Ara sıra kontroller de bozuluyor bende. Yeni bir güncelleme ile çözerler sorunu muhtemelen.
DenizKaya2809 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2022 #5 Loot sorunu bende de var oyun kaynaklı. Artı 0 Eksi
omertrans505 Kilopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 213 14 Eylül 2023 #6 10 yıl bandan sonra böyle sorunu yaşadım. 2 ay önce spoofer atarak düzeltildi. Gameloop güncelleme birlikte loot geç yükleme sorunu geri geldi. Artı 0 Eksi
10 yıl bandan sonra böyle sorunu yaşadım. 2 ay önce spoofer atarak düzeltildi. Gameloop güncelleme birlikte loot geç yükleme sorunu geri geldi.