TJJuanZ Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 155 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #1 GameLoop'un bu dosyasını silemiyorum neden? Ne yapacağım? Ne yaptıysam silemedim, çözüm ne? Lütfen Yardım Edin ? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 5,5 KB · Görüntüleme: 488
GameLoop'un bu dosyasını silemiyorum neden? Ne yapacağım? Ne yaptıysam silemedim, çözüm ne? Lütfen Yardım Edin ?
K Kkamberr Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.573 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #2 TJJuanZ dedi: GameLoop'un bu dosyasını silemiyorum neden? Ne yapacağım? Ne yaptıysam silemedim, çözüm ne? Lütfen yardım edin? Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm GameLoop sildikten sonra o dosyayı silmek. Artı 0 Eksi
TJJuanZ dedi: GameLoop'un bu dosyasını silemiyorum neden? Ne yapacağım? Ne yaptıysam silemedim, çözüm ne? Lütfen yardım edin? Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm GameLoop sildikten sonra o dosyayı silmek.
NooName Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 1.026 Çözümler 16 Yer İstanbul 3 Kasım 2020 #3 Yaklaşık 1,5 sene önce bende yaşamıştım bu sorunu. Aşağıda yazılanları deneyin belki işe yarar. En mantıklısı USB üzerinden Kali çalıştırıp silmek... Silinmeyen Dosya Artı 0 Eksi
Yaklaşık 1,5 sene önce bende yaşamıştım bu sorunu. Aşağıda yazılanları deneyin belki işe yarar. En mantıklısı USB üzerinden Kali çalıştırıp silmek... Silinmeyen Dosya
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 3 Kasım 2020 #4 Bilgisayarı, Güvenli Mod'da başlatmayı deneyin. Yüksek ihtimalle silinecektir. Artı 0 Eksi
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.091 Makaleler 4 Çözümler 2 3 Kasım 2020 #5 Hissediyorum, geliyorlar...Format! Artı 0 Eksi
NooName Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 1.026 Çözümler 16 Yer İstanbul 3 Kasım 2020 #6 Güvenli mod üzerinden ya da 3. parti uygulamaların çoğu ile silinmiyor öyle illet bir dosya. Ben 2-2,5 saat uğraşmıştım. Tabi arkadaşta farklı şekilde silinebilir. Artı 0 Eksi
Güvenli mod üzerinden ya da 3. parti uygulamaların çoğu ile silinmiyor öyle illet bir dosya. Ben 2-2,5 saat uğraşmıştım. Tabi arkadaşta farklı şekilde silinebilir.