Bariswsk Centipat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 GameLoop indirdim fakat oyunu indirmeye çalışırken o hata çıkıyor. Fotoğraf koydum zaten. Dosya Ekleri 1693065675203.png 750,1 KB · Görüntüleme: 5.482 1693065702127.png 400,2 KB · Görüntüleme: 5.222 1693065927610.png 5,2 KB · Görüntüleme: 5.190
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #2 Bir de PowerShell'i yonetici olarak acip: Kod:Panoya kopyala Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-Hypervisor Komutunu uygulayip yeniden baslatin sistemi. Artı 0 Eksi
Bir de PowerShell'i yonetici olarak acip: Kod:Panoya kopyala Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-Hypervisor Komutunu uygulayip yeniden baslatin sistemi.
Osman Sher Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 535 Çözümler 21 Yer Baku Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: I9-12900K GPU: RTX 4070 Ti Super Motherboard: MSI PRO Z790-P WIFI RAM: Corsair Vengeance 32GB(2x16) CPU Cooler: MSI MAG Coreliquid M360 Case: Xigmatek Cubi PSU: Xigmatek FURY 1110W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #3 Hyper-V'den başka Virtual machine platform ve Windows Hyper visior platformu da kapat. Artı 0 Eksi
KS KS Bariswsk Centipat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #4 Zurnadürüm dedi: Bir de PowerShell'i yonetici olarak acip: Kod:Panoya kopyala Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-Hypervisor Komutunu uygulayip yeniden baslatin sistemi. Genişletmek için tıkla... Anlamadım dediğini? Osman Sher dedi: Hyper-V'den başka Virtual machine platform ve Windows Hyper visior platformu da kapat. Genişletmek için tıkla... Anamadım dediğini? Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Bir de PowerShell'i yonetici olarak acip: Kod:Panoya kopyala Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-Hypervisor Komutunu uygulayip yeniden baslatin sistemi. Genişletmek için tıkla... Anlamadım dediğini? Osman Sher dedi: Hyper-V'den başka Virtual machine platform ve Windows Hyper visior platformu da kapat. Genişletmek için tıkla... Anamadım dediğini?
Osman Sher Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 535 Çözümler 21 Yer Baku Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: I9-12900K GPU: RTX 4070 Ti Super Motherboard: MSI PRO Z790-P WIFI RAM: Corsair Vengeance 32GB(2x16) CPU Cooler: MSI MAG Coreliquid M360 Case: Xigmatek Cubi PSU: Xigmatek FURY 1110W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #5 Bariswsk dedi: Anlamadım dediğini? Anamadım dediğini? Genişletmek için tıkla... 3 cü fotoğrafdaki yere yeniden gir ve söylediklerimi kapat Bariswsk dedi: Anlamadım dediğini? Anamadım dediğini? Genişletmek için tıkla... 3 cü fotoğraftaki yere yeniden gir ve söylediklerimi kapat. Artı 0 Eksi
Bariswsk dedi: Anlamadım dediğini? Anamadım dediğini? Genişletmek için tıkla... 3 cü fotoğrafdaki yere yeniden gir ve söylediklerimi kapat Bariswsk dedi: Anlamadım dediğini? Anamadım dediğini? Genişletmek için tıkla... 3 cü fotoğraftaki yere yeniden gir ve söylediklerimi kapat.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #6 Bariswsk dedi: Anlamadım dediğini? Genişletmek için tıkla... Baslat > arama cubuguna PowerShell diye arat > sag tikla yonetici olarak calistir > verdigim kodu yapistir > sistemi yeniden baslat. Osman Sher dedi: Hyper-V'den başka Virtual machine platform ve Windows Hyper visior platformu da kapat. Genişletmek için tıkla... Ayrica bunlar da aciksa bunlari da kapat. Artı 0 Eksi
Bariswsk dedi: Anlamadım dediğini? Genişletmek için tıkla... Baslat > arama cubuguna PowerShell diye arat > sag tikla yonetici olarak calistir > verdigim kodu yapistir > sistemi yeniden baslat. Osman Sher dedi: Hyper-V'den başka Virtual machine platform ve Windows Hyper visior platformu da kapat. Genişletmek için tıkla... Ayrica bunlar da aciksa bunlari da kapat.
KS KS Bariswsk Centipat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #7 Zurnadürüm dedi: Baslat > arama cubuguna PowerShell diye arat > sag tikla yonetici olarak calistir > verdigim kodu yapistir > sistemi yeniden baslat. Ayrica bunlar da aciksa bunlari da kapat. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum. Virtual machine platform ve Windows Hyper visior, Bunlar yok bende. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Baslat > arama cubuguna PowerShell diye arat > sag tikla yonetici olarak calistir > verdigim kodu yapistir > sistemi yeniden baslat. Ayrica bunlar da aciksa bunlari da kapat. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum. Virtual machine platform ve Windows Hyper visior, Bunlar yok bende.
Osman Sher Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 535 Çözümler 21 Yer Baku Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: I9-12900K GPU: RTX 4070 Ti Super Motherboard: MSI PRO Z790-P WIFI RAM: Corsair Vengeance 32GB(2x16) CPU Cooler: MSI MAG Coreliquid M360 Case: Xigmatek Cubi PSU: Xigmatek FURY 1110W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #8 Bariswsk dedi: Tamam deniyorum. Virtual machine platform ve Windows Hyper visior, Bunlar yok bende. Genişletmek için tıkla... Olması gerek dikkatli bak Artı 0 Eksi
Bariswsk dedi: Tamam deniyorum. Virtual machine platform ve Windows Hyper visior, Bunlar yok bende. Genişletmek için tıkla... Olması gerek dikkatli bak
KS KS Bariswsk Centipat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #9 Osman Sher dedi: Olması gerek dikkatli bak. Genişletmek için tıkla... Dikkatlice baktım ikisi de yok. Artı 0 Eksi
Osman Sher dedi: Olması gerek dikkatli bak. Genişletmek için tıkla... Dikkatlice baktım ikisi de yok.
Osman Sher Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 535 Çözümler 21 Yer Baku Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: I9-12900K GPU: RTX 4070 Ti Super Motherboard: MSI PRO Z790-P WIFI RAM: Corsair Vengeance 32GB(2x16) CPU Cooler: MSI MAG Coreliquid M360 Case: Xigmatek Cubi PSU: Xigmatek FURY 1110W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #10 Bariswsk dedi: Dikkatlice baktım ikisi de yok. Genişletmek için tıkla... O zaman arkadaşın dediği PowerShell'i dene Artı 0 Eksi
Bariswsk dedi: Dikkatlice baktım ikisi de yok. Genişletmek için tıkla... O zaman arkadaşın dediği PowerShell'i dene