Bariswsk
Centipat
Daha fazla
Eki Görüntüle 1918791
Sagdaki fotodaki ozellikler acik mi? Her Windows'ta ayni, gozden kaciriyorsundur. Telnet servisinin altinda bir yerde olmasi gerek.
Böyle.
OLMADI.Bana da aslında olmaması garip geldi.
Windows Hiper yöneticisi platformunu kapat.
Sanal makine platformu acik kalmis. Onu kapat yeniden baslat.
Görev Yöneticisi'nden Performans bölümünde işlemciyi seçtiğin zamanGameLoop indirdim fakat oyunu indirmeye çalışırken o hata çıkıyor. Fotoğraf koydum zaten.
merhaba bende o yere girdiğimde hyper-v gözükmüyor direk yok orda nasıl halledicem3 cü fotoğrafdaki yere yeniden gir ve söylediklerimi kapat
3 cü fotoğraftaki yere yeniden gir ve söylediklerimi kapat.
merhaba bende hyper-v komple gözükmüyor ne yapıcamO zaman arkadaşın dediği PowerShell'i dene
merhaba bende o yere girdiğimde hyper-v gözükmüyor direk yok orda nasıl halledicem
merhaba bende hyper-v komple gözükmüyor ne yapıcam
Hyper-V'den başka Virtual machine platform ve Windows Hyper visior platformu da kapat.
nereden girip yapacağız peki bunuRegedit - local machine- System - current Control set - Control - device guard - scenarios hypervizoreforcedcodelntegrity- enablet -reg dword- ondalık 1 olan değeri 0 ile değiştirip PC'yi yeniden başlatın. Hyper -v kapanacaktır. Ben bu şekilde sorunsuz kullanıyorum GameLoop'u ve yüklediğim diğer uygulamaları.
Disable-WindowsOptionalFeature : Feature name Microsoft-Hyper-V-Hypervisor is unknown.Anlamadım dediğini?
Anamadım dediğini?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.