GameLoop "uyumsuz Hyper-V çalışıyor, Hyper-V'yi kapatıp oyunu yeniden başlatın" hatası

Bariswsk

Centipat
Daha fazla  
GameLoop indirdim fakat oyunu indirmeye çalışırken o hata çıkıyor. Fotoğraf koydum zaten.

Dosya Ekleri

• 1693065675203.png
    1693065675203.png
    750,1 KB · Görüntüleme: 5.859
  • 1693065702127.png
    1693065702127.png
    400,2 KB · Görüntüleme: 5.584
  • 1693065927610.png
    1693065927610.png
    5,2 KB · Görüntüleme: 5.581
Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Son düzenleme:
Regedit - local machine- System - current Control set - Control - device guard - scenarios hypervizoreforcedcodelntegrity- enablet -reg dword- ondalık 1 olan değeri 0 ile değiştirip PC'yi yeniden başlatın. Hyper -v kapanacaktır. Ben bu şekilde sorunsuz kullanıyorum GameLoop'u ve yüklediğim diğer uygulamaları.

Merhaba, Windows 11 Home kullanıyorum, GameLoop da Hyper v uyumsuz hatası alıyorum ve sanal bellek yetersiz diyor bazen de, bu gösterdiğiniz ayarlar Home versiyonunda yok, nasıl düzeltebilirim? Verdiğiniz komutları denedim yükseltme gerekiyor dedi, yardımcı olabilir misiniz rica etsem?

Regedit - local machine- System - current Control set - Control - device guard - scenarios hypervizoreforcedcodelntegrity- enablet -reg dword- ondalık 1 olan değeri 0 ile değiştirip PC'yi yeniden başlatın. Hyper -v kapanacaktır. Ben bu şekilde sorunsuz kullanıyorum GameLoop'u ve yüklediğim diğer uygulamaları.
nereden girip yapacağız peki bunu

Anlamadım dediğini?

Anamadım dediğini?
Disable-WindowsOptionalFeature : Feature name Microsoft-Hyper-V-Hypervisor is unknown.
At line:1 char:1
  • Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V ...
  • ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : NotSpecified: :)) [Disable-WindowsOptionalFeature], COMException
+ FullyQualifiedErrorId : Microsoft.Dism.Commands.DisableWindowsOptionalFeatureCommand

komutu girdim bu hatayı verdi bana,windows pro mu olması lazım illa

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı