GameLoop virüs müdür?

Singua

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar GameLoop indirecektim PUBG Mobile oynamak için fakat 3-4 adet konu gördüm virüs olduğu söyleniyor virüs bırakıyor mu PC'ye gerçekten?

GameLoop bir emilatördür, daha önce kullandım fakat virüse hiç rastlamadım ya da barındırdığına dair hiçbir habere rastlamadım. Xiaomi sayesinde Çin tabanlı her şeyden iğrenmiş olmamdan dolayı uzun zamandır kullanmıyorum, muhtemelen hiçbir zaman kullanmayacağım.

GameLoop bir emilatördür, daha önce kullandım fakat virüse hiç rastlamadım ya da barındırdığına dair hiçbir habere rastlamadım. Xiaomi sayesinde Çin tabanlı her şeyden iğrenmiş olmamdan dolayı uzun zamandır kullanmıyorum, muhtemelen hiçbir zaman kullanmayacağım.

Peki önereceğiniz emülatör var mıdır, BlueStacks iyi midir?

Peki önereceğiniz emülatör var mıdır, BlueStacks iyi midir?

Bence emülatör işinin büyük yükü sistemindedir, PC iyiyse emilatörde iyi çalışır. Emülatör tercihinde oyunlarda önemli, örneğin PUBG en iyi GameLoop emilatöründe oynanıyor diye düşünüyorum. Belki YouTube'dan emülatör kıyaslama videosu izlemek sizin için daha iyi olur.

Alanındaki en popüler emülatör BlueStacks tavsiye ederim.

Tamamdır sosyalde açılmış konularda yapılan yorumlarda iyi, yüklemeye başladım teşekkürler.

Bence emülatör işinin büyük yükü sistemindedir, PC iyiyse emilatörde iyi çalışır. Emülatör tercihinde oyunlarda önemli, örneğin PUBG en iyi GameLoop emilatöründe oynanıyor diye düşünüyorum.

Hocam 4 ay önce PC'ye indirmiştim imzadaki sistem ile FPS çok dalgalıydı.

BlueStacks 5 PUBG'de hiç stabil değildi mecburen GameLoop indiriyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı