Lahmacun1900
Femtopat
- RAM
- 4
- Ekran kartı
- AMD Radeon HD 6670
- Anakart
- MSİ ms-7817
- İşlemci
- İ3 4170
Arkadaşlar GameLoop üzerinden PUBG Mobile girince oyun mavi ekran veriyor. Çözümü bilen yardım edebilir mi?
Diskte sıkıntı var ama daha dün yaptım nasıl oluyor?
Onu bilemeyiz hocam.Hocam diskten olabilir değil mi mavi ekran hasarlı çıktı bir de PUBG temp dosyası oraya kaydediliyor ondandır değil mi mavi ekran?
drive.google.com
Evet, ek olarak bunu da paylaşın:
Sistem kısmı olsun.Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...www.technopat.net
HDD Sentinel ile diskinizin durumunu paylaşınız.
drive.google.com
HDD Sentinel ile diskinizin durumunu paylaşınız.
Benim de görmem lazım. Diskte sorunlar gözüküyor olay görüntüleyicisi raporunda da gayet açık.Onu yapmıştım sanırım sağlam çıktı bir sıkıntı yok.
Benim de görmem lazım. Diskte sorunlar gözüküyor olay görüntüleyicisi raporunda da gayet açık.
Benim de görmem lazım. Diskte sorunlar gözüküyor olay görüntüleyicisi raporunda da gayet açık.
Hocam doğru diskte sıkıntı var burada öyle gözüküyor ama daha dün öyle yoktu?
Şimdi ne olacak?
@Assecreed
Onu bilemeyiz hocam.Hocam diskten olabilir değil mi mavi ekran hasarlı çıktı bir de PUBG temp dosyası oraya kaydediliyor ondandır değil mi mavi ekran?
Seagate Barracuda modeli olduğu için anlık böyle sorunlar çıkarabiliyor. Konunun başından beri sorun disk kaynaklı iken DDU'ya nasıl geldi onu anlamadım.Hocam doğru diskte sıkıntı var burada öyle gözüküyor ama daha dün öyle yoktu?
Konunun başından beri sorun disk kaynaklı iken DDU'ya nasıl geldi onu anlamadım.
Unloaded modules kısmında olanlar her zaman soruna sebep olan şeyler olmuyor. İlk önce bugcheck koduna ve parametrelerine bakın. Bir şey çıkmıyorsa ordan yürüyün.Amdkmafd.sys'dan dolayi cunku.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.