GameLoop'tan PUBGM oynarken bir anda donuyor

Kaan9900

Centipat
Daha fazla  
PUBG Mobile oynuyorum GameLoop'tan son 2 gündür bir anda oyun donuyor komple PC'yi donduruyor restart atmadan düzelmiyor sadece PUBG mobilde yapıyor bunu God of War, RDR2 bütün oyunları oynuyorum PUBG mobilde böyle bir saçmalık yapıyor 2 gündür.

Emülatör olduğu için atmalar donmalar vb normal. Telefonlar için uyumlanmış bir oyun sonuçta. Böyle şeyler yaşanması normal. Gamelooptada bayağı bir sorun var. Discord sunucusuna sorununu danışabilirsin. Yardım ediyorlar.

Biraz baktımda seninle aynı sorunu yaşayanlar varmış. Çözüm olarak GameLoop'un 64 bitse 32 Bit indirmen tavsiye edilmiş performans açısındanda.

PUBG Mobile oynuyorum GameLoop'tan son 2 gündür bir anda oyun donuyor komple PC'yi donduruyor restart atmadan düzelmiyor sadece PUBG mobilde yapıyor bunu God of War, RDR2 bütün oyunları oynuyorum PUBG mobilde böyle bir saçmalık yapıyor 2 gündür.

Hocam aynı sorun kuzenimde mevcut 64 Bit de oyundan atıyor 32 Bit de PC donuyor sorunu çözebildiniz mi?

Hocam aynı sorun kuzenimde mevcut 64 Bit de oyundan atıyor 32 Bit de PC donuyor sorunu çözebildiniz mi?
Çözdüm ben sorunu 32 bit indirin oyunu ama oyunun yüklü olan bütün dosyalarını silin youtubeden yardım alarak bütün dosyalarını silin oyunun temiz 32 bit kurulum yapın sorun çözülüyor.

Çözdüm ben sorunu 32 bit indirin oyunu ama oyunun yüklü olan bütün dosyalarını silin youtubeden yardım alarak bütün dosyalarını silin oyunun temiz 32 bit kurulum yapın sorun çözülüyor.
Sorunu çözemedim ertesi gün tekrar aynı sorunu yaşıyorum oyunu bıraktım oynamıyacağım artık.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı