Gamemax FHP-G1420B devre dışı kalma problemi

DoaherisTR

Hectopat
Mesela bir oyuna gidiyorum, örnek veriyorum CS:GO. Oyun esnasında iken kulaklığıma bir şey oluyor, ekranda frekans bozukluğu gibi 1 sn'lik bir cizgi oluyor, sesler gidiyor sadece DC'den ses duyabiliyorum ya da DC'den ses gidiyor, oyunda ses kalıyor. Kulaklığımı USB yuvasından çıkartıp tekrar takıp oyun ayarlarından başka bir ses verici seçeneğini seçip eski haline getirdiğimde sorun düzeliyor. DC'de gidince çıkartıp takmam yeterli oluyor.

Mesela ETS 2 oynarken bu olayı yaşıyorum, sesler gidiyor çıkar tak yapıyorum ETS 2'nin sesleri geri gelmiyor, düzeltemiyorum da. Oyunu kapatıp açmam gerekiyor, yani bir nevi oyunu varsayılan ses vericimden çıkartıyor. Bu yüzden oyunu açıp kapmam gerekiyor. Bu sorunun hiçbir çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Gamemax FHP-G1420B USB 7.1

Çözüm
Kullanmadığınız ses aygıtlarını devre dışı bırakıp deneyin.
Dahili ses kartınız ile bir hoparlör kullanmıyorsanız, sürücüsünü kaldırabilirsiniz.
Kullanmadığınız ses aygıtlarını devre dışı bırakıp deneyin.
Dahili ses kartınız ile bir hoparlör kullanmıyorsanız, sürücüsünü kaldırabilirsiniz.

Çözüm
Ses ikonuna sağ tıklayın. Ses Düzey Karıştırıcısını Aç'a tıklayın. Sistem Sesleri'ne tıklayın. Daha sonra Hoparlör (Kayıttan Yürüt) bölümünden Hoparlörünüze çift tıklayın. Gelişmiş sekmesinde Özel Kullanım Modu başlığı altındaki bütün tikleri kaldırın. Tiksiz kalsın. Öyle deneyin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı