zLondon
Picopat
Daha fazla
Merhaba, ben Minecraft Bedrock oyuncusuyum. Survival oynuyordum ki Bedrock Java'ya göre 2 kat daha zor oluyor diye dunyalari yedekleyip oynuyordum. Bastion lootlayip eve geliyordum, 5-6 kez dunyayi yedekledim fakat eve gitmek için yol yaparken lava düştüm. Her turlu olanagı denedim olmadı. Ben de gamemode açtım kurtuldum oradan fakat artik kapatamiyorum, aslinda hile de yapmadim, sadece uctum 10 blok o kadar fakat oyun hileden sayıyor. Başarımları sayması için ne yapmam lazım söyler misiniz?
Arkadaşlar kapatamıyorum derken gamemodeu kapatabiliyorum hileleri kapatabiliyorum ama hile yaptım sayıyor belki anlamazsınız diye düzelteyim dedim.
Merhaba ben Minecraft Bedrock oyuncusuyum Survival oynuyordum ki Bedrock Java'ya göre 2 kat daha zor oluyor diye dunyalari yedejleyip oynuyordum bastion lootlayip eve geliyordum 5-6 kez dunyayi yedekledim fakat eve gitmek için yol yaparken lava düştüm aher turlu olanagni denedim olmadı bende gamemode açtım kurtuldum oradan fakat artik kapatamiyorum aslinda hilede yapmadim sadece uctum 10 blok o kadar fakat oyun hileden sayıyor başarımları sayması için ne yapmam lazım söyler misiniz?
Arkadaşlar kapatamıyorum derken gamemodeu kapatabiliyorum hileleri kapatabiliyorum ama hile yaptım sayıyor belki anlamazsınız diye düzelteyim dedim.