Gamenote 2002e vs 2002p

Seni anlıyorum.

Dostum şöyle söyleyeyim Gamenote olan kulaklıkları hiç kullanmadım veya görmedim o yüzden tavsiye etmiyorum kroniği çıkar mikrofonda dip ses vardır ne bileyim kablosu güzel değildir uğraşabilirsin.

Sana kendi kullandığımı öneririm benim de Rampage ne bileyim Game booster gibi markalara ön yargım vardı, isteğim dışında bu ürün bana hediye gelmişti.

Kulaklığı 4 yıldır kullanıyorum Valorant'ta şu anda rankım yüce 3 civarı ses kasma tarzı işlerde çok yararlı, arkasında sesi ayarlayabilmen için bir çubuk var kullanım rahatlığı sunuyor, örgü kablosu ile çok uzun ömürlü bir kulaklık, mikrofonunda kesinlikle dip ses veya kalitesizlik gibi bir şey yok aşırı kaliteli bir kulaklık bozulursa veya ömrü dolarsa gidip tekrar aynısından satın alacağım kesinlikle, ikinci bilgisayarı için kardeşime de aynı üründen aldım evimde şu an 2 tane var aynı kulaklıktan.


Normalde kesinlikle Rampage almam aldırtmama ama bu ürün bir başka. Popüler kültüre uyup bilmeden Gamenote alacağına benim tavsiyeme uyup bence attığım ürünü almalısın pişman olmayacaksın.

Evet Rampage'in eski kulaklıkları gerçekten dayanıklı, benim de 3 yıl kullandığım Rampage kulaklık hala taş gibi ama çok yıprandı. Malzeme kalitesiz 5 ay içinde soyulmaya başlamıştı, şu an 10 aydır Gamenote H2002D kulaklığını kullanıyorum ses kalitesi Rampage kulaklığa göre çok iyi geldi özellikle malzeme kalitesi çok iyi hala herhangi bir yıpranma yok.
 

Geri
Yukarı