Gamenote FUXI-H3 alınır mı?

• Konuyu başlatan Evou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.915
Bütçe
1100

Evou

Hectopat
Kablosuz olarak bu bütçede rakipsiz. Ancak kablolu da olur diyorsanız H2002D veya H2030D daha iyi.
Kablosuz ariyorum, su anki kullandigim Bloody kulakligin kablo cilesinden biktim. Hikayeli oyunlar, moba oyunlari oynuyorum ve youtubeda takiliyorum. Bu kulakligi onerir misiniz? Bilgisayarimda bluetooth olmadigi icin sadece wireless olarak kullanabilirim.

Kablosuz ariyorum, su anki kullandigim Bloody kulakligin kablo cilesinden biktim. Hikayeli oyunlar, MOBA oyunlari oynuyorum ve YouTube'da takiliyorum. Bu kulakligi önerir misiniz? Bilgisayarimda Bluetooth olmadigi icin sadece Wireless olarak kullanabilirim.

Hocam singleplayer oynuyorsanız ve oyun müzikleri pek sıkıntı değil diyorsanız alabilirsiniz 7.1 coğunlukla ayak sesi için kullanılıyor

Alabilirsiniz. Alınmaz diyen arkadaşa aldırış etmeyin. Bu paraya kablosuz olarak benzer performansı sunan kulaklık dahi bulamıyoruz maalesef.

Ben uzun süredir kullanıyorum ve oldukça memnunum. Üst seviye değil tabii ki ancak giriş seviyesinde oldukça iyi bir kulaklık ve gecikme vs. yapmıyor. Ses kasma kısmında da kişiden kişiye göre değişiyor ama ben ses kasabiliyorum.

Alabilirsiniz. Alınmaz diyen arkadaşa aldırış etmeyin. Bu paraya kablosuz olarak benzer performansı sunan kulaklık dahi atamaz.

Ben uzun süredir kullanıyorum ve oldukça memnunum. Üst seviye değil tabii ki ancak giriş seviyesinde oldukça iyi bir kulaklık ve gecikme vs. yapmıyor. Ses kasma kısmında da kişiden kişiye göre değişiyor ama ben ses kasabiliyorum.
Hocam dongle'in hemen bozulma olayi ve sesi disariya verme olayi nasil? Kulaklik takiliyken ses disariya cok gidiyor mu?

Dongle bozulma mevzusu hiç olmadı. Hatta öyle ki 3 ay kullanmadığım halde taktığımda hiçbir şey olmadan çalıştı.

Dışarıya ses veriyor ve bu çok normal. Tamamen kulaklığın pedleriyle alakalı. Kumaş pedler olduğu için ses yalıtımı kötü haliyle yüksek ses seviyesinde dışarıya ses gidiyor. Yalıtım isteniyorsa suni derilere bakılmalı ki onlar da çok terletiyor ve yıpranıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı