Gamenote FUXI-H3 alınır mı?

• Konuyu başlatan Evou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.917
Bütçe
1100
Daha once hiç kablosuz kulaklık kullanmadim, su an Bloody G200s kullanıyorum ve degistirmenin vakti geldi. Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu kulaklık alınır mı? Dongle'ı vb. bozuluyor diye bir suru sikayet gordum ama fiyati da uygun gozukuyor. Normalde beyaz istiyordum fakat sadece siyahı indirimde.

Bende var gayet güzel tek sıkıntısı mikrofonu kablosuzken birazcık daha kötü onun dışında gayet rahat ve güzel.

Dongle bozulma mevzusu hiç olmadı. Hatta öyle ki 3 ay kullanmadığım halde taktığımda hiçbir şey olmadan çalıştı.

Dışarıya ses veriyor ve bu çok normal. Tamamen kulaklığın pedleriyle alakalı. Kumaş pedler olduğu için ses yalıtımı kötü haliyle yüksek ses seviyesinde dışarıya ses gidiyor. Yalıtım isteniyorsa suni derilere bakılmalı ki onlar da çok terletiyor ve yıpranıyor.
Tesekkurler, birazdan siparis edecegim.

@Motionless IN White
Hocam Ben cs oynuyorum şuan kulaklığım Creative Aurvana memnunum fiyatına göre çok iyi Cs de de streo ancak idare ediyor bunda 7.1 teknolojisi streo'dan bayağı farkı var mı malum artık streo ile ses kasmaya alıştık
Bide hocam pad boyutları nasıl kulak memesi dışarda kalıyor ve kafa acıtıyor deniyor eğer rahatlık konusunda iyi değilse hiç bulasmayacagim eğer Pad boyutlarını bulursanız buraya eklerseniz sevinirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı