Bir sürü inceleme videoları izledim. İnsanlar test edip beğenmiş ve yorumlarda seviliyor fakat forumda nedense kimse beğenmiyor. Arkadaşlar zar zor biriktiğim param 1.110₺ ile alacağım ne olur yardım edin. Param boşa gitmesin.
Eğer kablosuz bir kulaklık istiyorsanız bu bütçede başka alternatifiniz yok. Bende kullanıyorum ve fiyatına göre iyi bir kulaklık olduğunu düşünüyorum.
Bir sürü inceleme videoları izledim. İnsanlar test edip beğenmiş ve yorumlarda seviliyor fakat forumda nedense kimse beğenmiyor. Arkadaşlar zar zor biriktiğim param 1.110₺ ile alacağım ne olur yardım edin. Param boşa gitmesin.
Eğer kablosuz bir kulaklık istiyorsanız bu bütçede başka alternatifiniz yok. Bende kullanıyorum ve fiyatına göre iyi bir kulaklık olduğunu düşünüyorum.
Tamamen kulak yapınıza bağlı. Bende tam kaplıyor uzun ömürlü diyebilirim deri olmadığından ötürü hem konforlu hem de zamanla deforme gibi sorun yaşatmıyor.
Tamamen kulak yapınıza bağlı. Bende tam kaplıyor uzun ömürlü diyebilirim deri olmadığından ötürü hem konforlu hem de zamanla deforme gibi sorun yaşatmıyor.
Mikrofon süngeri 1 ay geçmeden makatıma sürmüşümcesine sarı oldu. Ben de çıkarttım. Ben kulaklığın ses ve mikrofon kalitesinden memnun değilim.
Önceden AOC GH200 kullanıyordum, fiyat olarak bundan daha ucuzdu ama ses ve mikrofon kalitesi çok daha iyiydi. Valorant oynarken ses kasmak zor oluyor, müzikte bu bass falandır çok anlamam ama önceki kulaklığımda çok daha zevkli oluyordu. Mikrofon için ekstra program kullanıyorum ses seviyemi yükseltmek için.
Ama unutmamak lazım zaten bu kulaklığın olayı kablosuz olması. Önceliğinin ne olduğuna göre vermen gereken bir karar. Performansı iyi olsun da kablolu olsa da olur dersen kablolu bir kulaklık bak derim. Ama eğer ki mutlaka kablosuz istiyorum diyorsan bu bütçede bu kulaklıktan başka alternatif yok.
Hocam kulağı genelde tam kaplar anormal birşekilde kulağınız büyükdeğil ise gecikme eğer şarjı düşük ise bluetoothda oluyo ama baya bi düşmüş olması lazım %5 gibi falan