İnceleme Gamenote FUXI-H3 inceleme

Ön Söz
Öncelikle bu benim ilk incelemem, eğer eksikliklerimi belirtirseniz sevinirim. Kulaklıklardan pek anlamam fakat bu kulaklığın pek bir incelemesi olmadığı için ve kulaklığın performansını merak eden insan sayısı bir hayli fazla olduğu için bu incelemeyi yapmak istedim. Fiyatına göre özellikleri bakımından iyi bulduğum Gamenote FUXI-H3 kulaklığı inceleyeceğim bugün. Bu kulaklığı 1099 TL'ye Trendyol üzerinden aldım. Hadi incelemeye geçelim.
Teknik Özellikler
Hoparlör: Φ40mm.
Empedans: 17±15%ω
Hassasiyet: 106±3dB
Frekans yanıtı: 20Hz ila 20KHz.
Mikrofon: Ø6, 0×2, 7mm.
Mikrofon hassasiyeti: -42±3dB
Kablosuz mesafe: 10M.
Bağlantı: 2, 4 GHz+BT+C tipi ses kablosu+3, 5 mm ses kablosu.
Lityum pil: 600mAh 3, 7V.
Şarj süresi: Bluetooth ile 26 saat, 2.4 GHz alıcı ile 23 saat.
2.4 GHz ile gecikme süresi: 24 ms.
Kutu İçeriği
Ürünün kutu tasarımı hoş ve sade olmuş. Kutunun içerisinden jak girişi kablosu, USB girişi kablosu, 2.4 GHz hıza sahip USB dongle ve mikrofonun bulunduğu bir poşet geliyor. Bunların yanında kulaklığın kendisi, garanti belgesi, kullanım kılavuzu, Gamenote logolu bir sticker ve Gamenote'un diğer ürünlerini gösteren bir kağıt geliyor. Hediye olarak da küçük bir mouse pad veriyorlar, hoş bir hareket olmuş.

Konfor ve Malzeme Kalitesi
Kulaklığın beyaz kısımları plastikten oluşuyor. Fakat kalitesiz bir plastik değil. Pedleri yumuşak süngerlerden oluşuyor ve rahatsızlık hissi vermiyor. Fakat kulaklığı takınca kulağınızın arkasında boşluk kalıyor ve rahatsız ediyor. Kafa bandı çok sert, 10-15 dakika içinde baş ağrıtıyor. Konforsuz bir kulaklık olmuş.
Mikrofon
Mikrofonu istediğiniz yöne döndürebiliyorsunuz ve orada kalıyor, yani mikrofon yavaş yavaş geri eski konumuna dönmüyor. Bana tatmin edici geldi mikrofonu. Ses testini link olarak bırakıyorum.
Müzik ve Oyun Performansı
Evet, geldik en can alıcı noktaya. Öncelikle bu kulaklığı eski kulaklığım olan James Donkey 711 ile karşılaştırarak anlatacağım ki daha iyi anlatabileyim. Müzik dinlerkenki performansı JD 711'den bir tık daha iyi. Fakat oyun performansına gelince aynı şeyi söyleyemeceğim. Bu kulaklığı almamın asıl amacı oyunlarda kullanmak ki zaten kulaklık oyun kulaklığı olarak geçiyor. Kulaklığı öncelikle CS:GO'da deneyimledim ve sonuç hüsrandı. AK-47 ile mermi sıkarken ses bir garip geliyordu. Alıştığım ses bu değildi. AWP ile scope açınca scope açma sesini aşırı az duyuyordum, kendi ayak sesimi duyamıyordum neredeyse. Diğer oyuncuların ayak seslerinin ne taraftan geldiğini az çok anlayabiliyordum fakat ayak sesinin uzaklığı-yakınlığı hiç belli olmuyordu. Özellikle mapin yukarıda ve aşağıda kalan bölümlerinde ses kasmak bir hayli zorlaşıyordu. 7.1 açıp deneyeyim dedim, gerçekten çok kötü bir 7.1 performansı var kulaklığın. Tüm sesi bozuyor. Valorant'a geçeyim dedim, Valorant'ta da çok kötüydü performans. Hatta Valorant'ta CS'deki performanstan daha kötü bir performans aldım. JD 711 kulaklığımda rahat rahat ses kasarken bu kulaklıkta ses kasamadım. Gerçekten çok kötü bir oyun performansı var kulaklığın.
Sonuç
Kulaklıktan hiç memnun kalmadım ve iade işlemlerini başlattım. Bu fiyata alınır mı derseniz hiçbir türlü alınmaz bence. Önermiyorum.

Bende aldım ve iade ettim. Bilgisayardan test etme fırsatım olmadı ama telefonda rampage x jammer ile karşılaştırdım ve oyun performansı cidden rezaletti. Müzik dinlerken daha iyiydi denildiği gibi. Malzeme kalitesi idare eder ama kulaklığı uzatmak için olan mor yer pek sağlam durmuyor. Seside çok azdı evet.

Satın aldım, 1 gün sonra iadeye verdim. Ses kalitesi Migros'tan 2012 senesinde 10-20 lira bandına aldığım MP3'ün yanında hediye gelen kulaklıktan farksızdı resmen. Teneke gibi ses çıkıyordu ki ben dışarıda kullandığım JBL T460'ımın da performansını çok tatmin edici bulmam. Bu kulaklığı almaya karar vermeden önce HP Omen'im vardı, BİM'den almıştım ancak benim işimi görüyordu sesi azdı ama kaliteliydi, uzun kullanımda çok ağrıtmazdı, çok da para dökmemiştim.
Bu kulaklığı ilk taktığımda ses kalitesinin vasatın altında olduğuna karar verdim. Dedim ki yarın da bir Valorant oynayayım test etmiş olurum. İyi ki oynamışım, sesler patlıyor geç geliyor ya da hiç gelmiyor. En azından müzik dinlerken böyle bir şey olmamıştı. Kendisi büyük bir hayal kırıklığı. 1049 TL + 30 TL kargo olarak 1080 TL para verdim. Boşu boşuna paramı 2 3 gün Trendyol'da kilitlemiş oldum.

Dostum iyi günler öncelikle 2 sorum var çok kısa Havit Fuxi H3 kulaklıkla ilgili sırasıyla cevaplarsan çok sevinirim
1-Havit Fuxi H3 Modelinde Çift cihaz desteği var mı yani bir video açtım diyelim aynı anda hem bilgisayarda hem telefona ses geliyor mu yoksa sadece tek cihaza mı bağlanıyor mesela bilgisayar 2.4 ghz bağlıyken aynı anda telefondada bağlanabilir miyim bluetooth ile

2-bilgisayarda veya telefonda kullanırken dip ses geliyor mu?

Son düzenleme:

Onu yapamazsınız diye biliyorum, belki onu yapmak için uygulamalar vardır.

2-bilgisayarda veya telefonda kullanırken dip ses geliyor mu?

Ben dip ses sorunuyla karşılaşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…