Kasılır. Ama bütçen ne?
Link nerede?Merhaba hocam bundan 2 gün önce aşağıdaki linkteki ürünü aldım ve kulaklığın sol tarafı daha kısık geliyor ve kulaklarımı acıtıyor CS:GO'da iyi ses kasılabiliyor ama ürünü iade edeceğim ondan dolayı 500TL bütçem var bu fiyat çapında güzel bir kulaklık önerebilir misiniz?
Link nerede?
Hocam H2002D alın o halde.
Normal kötü bir kulaklık zaten. İade et direkt.![]()
Rampage Sn-r10 Alquist Rgb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık 3,5mm Siyah - Fiyatı, Yorumları
Rampage Sn-r10 Alquist Rgb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık 3,5mm Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Normal kötü bir kulaklık zaten. İade et direkt.
Hocam benim korkma sebebim Gamenote kulaklık ile hiç inceleme videosu olmaması klavyem Gamenote ondan almayı düşünüyorum ses kartı vs. bütçemi aşabilir ondan biraz korkarak yaklaşıyorum.
Merhaba hocam bundan 2 gün önce aşağıdaki linkteki ürünü aldım ve kulaklığın sol tarafı daha kısık geliyor ve kulaklarımı acıtıyor CS:GO'da iyi ses kasılabiliyor ama ürünü iade edeceğim ondan dolayı 500TL bütçem var bu fiyat çapında güzel bir kulaklık önerebilir misiniz?
![]()
Rampage Sn-r10 Alquist Rgb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık 3,5mm Siyah - Fiyatı, Yorumları
Rampage Sn-r10 Alquist Rgb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık 3,5mm Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.