Merhaba arkadaşlar, yeni kulaklık almayı düşünüyorum ve araştırmalarıma göre H2020D güzel diyorlar. Mevcut fiyatı 999 TL. İncelemesine baktığım zaman anakartın güç yongasından güç alıyormuş, bu yüzden anakartımı da yazayım: MSI B450 Gaming Plus Max. Sizce güzel mi ve alınır mı?
Kulaklığı GameGaraj karne kampanyasından 249 TL'ye satın aldım. Sanırım Türkiye'de ilk inceleyen kişiyim, cumartesi sabahından beri kullanıyorum ve olumlu - olumsuz görüşlerimi belirteceğim. İndirimli ürün linki: https://www.gamegaraj.com/urun/gamenote-h2002d-mikrofonlu-gaming-kulaklik-2/...
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Geçen sene almıştım, memnunum. Sadece kablosu biraz kötü gibi. Son aylarda giriş kısmını oynatınca ses sağ veya soldan gelmeye başlıyor. Birde driverı yok. Bunlarında dışında ses güzel, sağ sol ayırt edilebiliyor. Mikrofonunda da sorun yok. Gürültü engellemesi de iyi çalışıyor.
Renk olarak beyaz-kırmızı olanı bence daha hoş duruyor veya siyah-yeşil.
Geçen sene almıştım, memnunum. Sadece kablosu biraz kötü gibi. Son aylarda giriş kısmını oynatınca ses sağ veya soldan gelmeye başlıyor. Bir de driverı yok. Bunlarında dışında ses güzel, sağ sol ayırt edilebiliyor. Mikrofonunda da sorun yok. Gürültü engellemesi de iyi çalışıyor.
Renk olarak beyaz-kırmızı olanı bence daha hoş duruyor veya siyah-yeşil.
USB olanların kendi ses kartı var o yüzden anakart ne olursa olsun ses kalitesini etkilemez jak olanlar anakartın kalitesine göre ses kalitesi artar bu kulaklık şu ana kadar aldığınız kulaklık ise jak girişi kaliteli ama USB öneririm.
USB olanların kendi ses kartı var o yüzden anakart ne olursa olsun ses kalitesini etkilemez jak olanlar anakartın kalitesine göre ses kalitesi artar bu kulaklık şu ana kadar aldığınız kulaklık ise jak girişi kaliteli ama USB öneririm.