Gamenote H2002D oyuncu kulaklığı alınır mı?

ege454

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni kulaklık almayı düşünüyorum ve araştırmalarıma göre H2020D güzel diyorlar. Mevcut fiyatı 999 TL. İncelemesine baktığım zaman anakartın güç yongasından güç alıyormuş, bu yüzden anakartımı da yazayım: MSI B450 Gaming Plus Max. Sizce güzel mi ve alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen sene almıştım, memnunum. Sadece kablosu biraz kötü gibi. Son aylarda giriş kısmını oynatınca ses sağ veya soldan gelmeye başlıyor. Birde driverı yok. Bunlarında dışında ses güzel, sağ sol ayırt edilebiliyor. Mikrofonunda da sorun yok. Gürültü engellemesi de iyi çalışıyor.

Renk olarak beyaz-kırmızı olanı bence daha hoş duruyor veya siyah-yeşil.

Geçen sene almıştım, memnunum. Sadece kablosu biraz kötü gibi. Son aylarda giriş kısmını oynatınca ses sağ veya soldan gelmeye başlıyor. Bir de driverı yok. Bunlarında dışında ses güzel, sağ sol ayırt edilebiliyor. Mikrofonunda da sorun yok. Gürültü engellemesi de iyi çalışıyor.

Renk olarak beyaz-kırmızı olanı bence daha hoş duruyor veya siyah-yeşil.

Teşekkürler cevabın için bir şey soracağım pedlerde dökülme oluyor mu ve girişler jak girişlimi.

Sizce jak girişli olmaları nasıl benim bu zamana kadar aldığım jak girişli kulaklıklar çoğunlukla bozuldu da onun için sordum.

USB olanların kendi ses kartı var o yüzden anakart ne olursa olsun ses kalitesini etkilemez jak olanlar anakartın kalitesine göre ses kalitesi artar bu kulaklık şu ana kadar aldığınız kulaklık ise jak girişi kaliteli ama USB öneririm.

USB olanların kendi ses kartı var o yüzden anakart ne olursa olsun ses kalitesini etkilemez jak olanlar anakartın kalitesine göre ses kalitesi artar bu kulaklık şu ana kadar aldığınız kulaklık ise jak girişi kaliteli ama USB öneririm.

Benim anakartım MSI B450 gmaing Plus Max sizce ses kalitesi güzel olur mu eğer bilginiz varsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı