Gamenote H2002D vs Gamenote H2002p

Hocam çözümü nerede var atabilir misiniz?

1684056443340.png

Sol aşağıda olan hoparlör simgesine sağ tıklayın, ses efektine tıklayın, üstten kayıt kısmını seçip kulaklığın mikrofonuna tıklayın, ardından ise düzeyler kısmına gelip yukarıdakini %80-90 arasına getirin. Bu şekilde büyük çoğunlukla karşıya gitme sorunu çözülüyor.

Bu arada hocam H2002D ye alternatif başka hangi model önerebilirsiniz? Mesela James Donkey 712 nasıldır?

H2002D iyidir hocam, alternatif olarak Mpow Air SE olabilir, james eşek gibi merdiven altı üretilip marka basılıan ürünler almayın.

H2002D ışıksız ve jak girişli versiyonu iken H2002p USB arayüze sahip ve ışıklı olanı ve bir adet uygulaması da mevcut.

Derseniz ses kartım kötüdür eski bir anakart kullanıyorum USB'li modeli tercih etmek faydalı olacaktır ama telefonda da kullanırım ederim derseniz H2002D alın devam edin.
Hocam 2 yıl olmuş ama yazayım dedim H2002P modelinin kendine ait ses kartı var.

Hocam 2 yıl olmuş ama yazayım dedim H2002P modelinin kendine ait ses kartı var.
Yani bu konuya bakıp da D modelini almayın aralarındaki farklar rgb ve ses kartı, kesinlikle P modelini alın.

Hocam iyi günler
H2002P için ped bakıyordum. Hiçbir yerde bulamadım. Ancak H2002D için 325 tl bantlarında aliexpress'tem gayet güzel sünger bantlar buldum. Görüntü olarak iki kulaklık da aynı gibi duruyor. Ben H2002D ped alsam H2002P için de kullanabilir miyim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı