Gamenote H2002P alınır mı?

Bütçe
800 Tl

WXeray

Hectopat
Makaleler
1
Çoğu kişi bu kulaklığı önerdi. 800 TL fiyatında bundan daha iyisini bulabilir miyim? Yoksa alınır mı?

Stoku bitmiş. Corsair HS50 almayı düşündüm ama 7.1 olmadığı için rahat ses kasamam gibime geldi. Geçen gün Gamepower Ranger 860 liraya düştü. Çoğu kişi Gamepower alınmaz dedi. Şimdi ben ne yapacağım. Ne almam lazım. H2002p stoku gelir mi? Bu fiyata 7.1 kulaklık ne var?

Bütçeyi arttırdım. 1500 lira bütçe var. Seçenekler;
Razer BlackShark v2X.
HyperX Cloud Core 7.1
ASUS TUF Gaming H3 7.1
Logitech G335.
Veya başka bir şey. Bu fiyata bulabildiklerim bunlar. Daha iyisi var mıdır? Yoksa bunlardan en iyisi hangisi?

Bugün Vatan Bilgisayar'a gittim sordum. Hiç riske girme ses kartı yok çünkü dediler. HyperX Cloud 2 almamı söylediler. Ama fiyatı 2800 Lira. Düşer fiyatı takip et onu al dediler. Sizce değer mi? Yoksa Razer BlackShark v2X bana yeterli mi? Anakartım BIOSTAR B450M-H. Sorun çıkar mı?

Bugün Vatan Bilgisayar'a gittim sordum. Hiç riske girme ses kartı yok çünkü dediler. HyperX Cloud 2 almamı söylediler. Ama fiyatı 2800 lira. Düşer fiyatı takip et onu al dediler. Sizce değer mi? Yoksa Razer BlackShark v2X bana yeterli mi? Anakartım BIOSTAR B450M-H. Sorun çıkar mı?

Yeterli olur BlackShark, ses kartı yok diyor sanki sen kulaklığı ses kartı olmayan bir bilgisayarda kullanacaksın bence gerek yok.

Yeterli olur BlackShark, ses kartı yok diyor sanki sen kulaklığı ses kartı olmayan bir bilgisayarda kullanacaksın bence gerek yok.

AOC GH300 de ses kartı var. BlackShark'da yok. 230 lira BlackShark daha pahalı. Fiyatı düşerse HyperX Cloud 2 alacağım. Düşmez ise bu ikisinden birini. Peki ses kartı olan GH300 mü yoksa ses kartı olmayan ama daha kaliteli olduğu söylenen BlackShark v2X mi almalıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı