Gamenote H2002p alınır mı?

Bütçe
800-900
Hocam p modelini aldın mı? Önerir misin? CS:GO falan oynuyorum bayağı.

Hocam aldim güzel gayet ben beğeniyorum 7.1 özelliği işe yarıyor Valorant'ta falan iyi alıyorum sesleri bu aralar Full dizi falan izliyorum gayet de tatmin edici normalde hoparlörden dinlerken hiçbir dizide duygulanmam bu kulaklıklayken bayağı içime işliyor

Mikrofonu da iyi güzel sesleri iyi alıyor mikrofonu çıkartamıyosun sadece onun için D modelini alman lazım ama onda da 7.1 yok ses kasamazsın güzel.

Kardeş her şeyi araştırdım tek bir sorum kaldı kulaklık çok sıkıyor diyorlar ne diyorsun bu konuya normal bi kafaya sahibim yani sıkıyor mu gerçekten

Kardeş her şeyi araştırdım tek bir sorum kaldı kulaklık çok sıkıyor diyorlar ne diyorsun bu konuya normal bir kafaya sahibim yani sıkıyor mu gerçekten.

Yok be aga rahat bence kulaklık gittiğim çoğu internet kafedekilerden iyi. HyperX falan haric tabii.

Discord'dan falan eklersen fotoğraf falan atabilirim

Yok be aga rahat bence kulaklık gittiğim çoğu internet kafedekilerden iyi. HyperX falan haric tabii.

Discord'dan falan eklersen fotoğraf falan atabilirim
Adresime teslim edilmiş şuan işteyim birazdan gidince deneyeceğim bakalım nasıl umarım pişman olmam

Şu an öyle evet böyle sıkıyormuş hissiyatı veriyor ama acılı sıkma değil böyle farklı.

Aynen öyle kanka bende de öyleydi de şu an çok iyi ben beğeniyorum kafama güzel oturdu.

Oyun dışındada güzel bence ben bir sürü dizi film bitirdim bu kulaklıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…