onurdiyelim
Decapat
hocam p modelini aldın mı? önerir misin? cs go falan oynuyorum baya.P modelini alıyorum o zaman.
hocam p modelini aldın mı? önerir misin? cs go falan oynuyorum baya.P modelini alıyorum o zaman.
Hocam p modelini aldın mı? Önerir misin? CS:GO falan oynuyorum bayağı.
Kardeş her şeyi araştırdım tek bir sorum kaldı kulaklık çok sıkıyor diyorlar ne diyorsun bu konuya normal bi kafaya sahibim yani sıkıyor mu gerçektenHocam aldim güzel gayet ben beğeniyorum 7.1 özelliği işe yarıyor Valorant'ta falan iyi alıyorum sesleri bu aralar Full dizi falan izliyorum gayet de tatmin edici normalde hoparlörden dinlerken hiçbir dizide duygulanmam bu kulaklıklayken bayağı içime işliyor
Mikrofonu da iyi güzel sesleri iyi alıyor mikrofonu çıkartamıyosun sadece onun için D modelini alman lazım ama onda da 7.1 yok ses kasamazsın güzel.
Kardeş her şeyi araştırdım tek bir sorum kaldı kulaklık çok sıkıyor diyorlar ne diyorsun bu konuya normal bir kafaya sahibim yani sıkıyor mu gerçekten.
Adresime teslim edilmiş şuan işteyim birazdan gidince deneyeceğim bakalım nasıl umarım pişman olmamYok be aga rahat bence kulaklık gittiğim çoğu internet kafedekilerden iyi. HyperX falan haric tabii.
Discord'dan falan eklersen fotoğraf falan atabilirim
Adresime teslim edilmiş şu an işteyim birazdan gidince deneyeceğim bakalım nasıl umarım pişman olmam.
Şuan öyle evet böyle sıkıyormuş hissiyatı veriyor ama acılı sıkma değil böyle farklıİlk başta takınca garip gelebilir. Ama geçiyor zamanla.
Şu an öyle evet böyle sıkıyormuş hissiyatı veriyor ama acılı sıkma değil böyle farklı.
Şu an öyle evet böyle sıkıyormuş hissiyatı veriyor ama acılı sıkma değil böyle farklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.